[]

part time sigorta yeşil pasaport kyk kredisi

Merhaba sevgili duyurucular,
Part time işe gireceğim, biraz araştırma yaptım ama edindiğim bilgi doyurucu olmadı, burda da sormak istedim.
Mudo'da part time işe gireceğim, şu an babamdan dolayı sigortam var, bu sigortam kesilecek ve yeni sigortam yapılacak, bu konuda sıkıntı yok ama ben babamdan dolayı yararlanabileceğim yeşil pasaporttan yine yararlanabilecek miyim? Kyk kredisi alıyorum, işe girince sigortalı görüneceğim için kyk kredim kesilecek mi? Bunun bir kaç ayrıntısı varmış, asgari maaşla sürekli çalışmak gibi mesela, bunun ayrıntıları nedir, etkileyecek mi beni? Ona göre işe girmeye karar vereceğim çünkü. Bir de haftalık 30 saatlik bir çalışma programı var, sizce bu süre part time çalışmak için uygun mu? İlk iş deneyimim olduğu için pek bir bilgim yok, bu konular hakkında aydınlatabilirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.


 
sigortan başladığı an yeşil iptal oluyor diye biliyorum ben, neredeyse %90 eminim.
kredi işi ise muallak, çok duydum iptal olur diyen ama ben kredi alırken 3 sene part-time çalıştım kesilmedi.

  • baba jo  (29.02.16 15:48:57 ~ 15:49:57) 
benim bildiğim de şu:
part time çalışmak yeşili etkilemiyor diyollaa ama emin değilim.
kyk da kredi olduğu için zaten geri ödeyeceğin bir para onu kesmeleri mantıksız. ama başbakanlık bursu ise kesilir.
  • cekilmis gayfe  (29.02.16 15:53:31) 
sigortan başladığı yeşil iptal oluyor.


  • barky  (29.02.16 15:57:32) 
O zaman işe girmekten vazgeçecekmişim gibi duruyor, yeşil pasaportu ve kyk kredisini riske atamam sanırım, kredi neyse de, zaten maaş alıcaktım ama yeşil pasaport önemli, teşekkür ederim, çok sağ olun.


  • jools leno  (29.02.16 19:20:06) 
işten ayrılınca pasaportunu kullanabiliyorsun. sadece o dönem devre dışı kalıyor.


  • ruhen hastayim ben  (29.02.16 19:36:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.