[]

uydunet nereye şikayet edilir?

10 gün önce başvuru yaptık, birkaç gün içinde kurulum için gelecekler dedi fakat henüz gelen giden yok. 3 gündür arayıp randevu veriyorlar, bende işten izin alıp eve gidiyorum ama ne geliyorlar ne de arayıp haber veriyorlar. fıtık ettiler resmen.

çağrı merkezi sadece şikayet kaydı oluşturuyor, eve gelecek teknik ekibin cep numarasına kadar buldum ama 4 gündür telefona cevap vermiyorlar. elim kolum bağlı bunların gelmesini bekliyorum. normalde 5 iş günü içinde gelmeleri gerekiyormuş ama gelmedikleri takdirde nasıl bir yaptırım uygulanıyor bilmiyorum.

şikayetvar, bimer, türksat çağrı merkezi ve online şikayet olmak üzere 4 yere 5 farklı şikayet bıraktım hala sinirim geçmedi. resmen dalga geçiyorlar la, arayıp bugün kesin geleceğiz deyip 4 gündür oyalıyorlar böyle.

başka ne yapayım? nereye şikayet edeyim? ne yapayım da sinirim geçsin?

 
iptal ettir. ben bu telekom sirketlerinde duzgunce bir sikayet edebilecegin yer oldugunu zannetmiyorum. btk sikayetlerini de sallamiyorlar artik. en iyisi iptal edip baska cozum bulmaya calismak.


  • oshamahue  (29.02.16 14:24:36) 
istemiyorum kardeşim gelmeyin de, hemen yalamaya başlarlar biraz geçer.


  • baba jo  (29.02.16 14:25:04) 
başka alternatif yok allah kahretsin. tek seçeneğim ttnet ama o da 20 lira daha pahalı.


  • tolga asp  (29.02.16 14:26:24) 
Bağlantı aşamasında memnun muyum diye ankaradan bi görevli aramıştı beni. Bağlantı yapanlar taşeron firma. Uydunetin kendisine şikayet edersin ancak. Üyeliğin başlamadan başka yere şikayet etmek saçma. İzmirde saat vererek çalışıyorlar. İki kere yeni bağlantı yaptım sorun olmadı hiç


  • hasmetizm 2046  (29.02.16 14:35:25) 
btk


  • hordes of chaos  (29.02.16 15:07:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.