[]

Adsense hesabımı blokladı, paranı ödemeyeceğim diyor. Yardım

içinde iyi bi miktar bulunan hesabım google tarafından bloklandı. paranı da ödemeyeceğiz diyorlar. ne yapabilirim, elimden bir şey gelir mi?




 
Bu karara uymuyorum, saygı duymuyorum diyebilirsin.

Şaka şaka. Detay vermemişsin ki. Neden ödemiyoruz diyorlar? Telif ihlali falan yaparak kazandığın bir para tespit edilmiştir belki.
  • otonom  (29.02.16 10:27:24 ~ 10:28:07) 
Sayın Kullanıcımız,
Bu e-posta, AdSense hesabınızın, AdSense program politikalarımızla uyumlu olmadığının saptandığını ve sonuç olarak AdSense hesabınızın devre dışı bırakıldığını bildirmek için gönderilmiştir.

Mevcut hesap durumu:: Devre dışı

Gerekli işlem: Yok



Neden hesabımda bu işlem gerçekleştirildi:

Yayıncıların, kullanıcıları Google reklamlarını tıklamaya teşvik etmesine hiçbir şekilde izin verilmez. Bu, aşağıdakiler gibi, yanlışlıkla tıklama yapılmasına neden olabilecek her türlü uygulamayı içerir:

Reklamları flash oyunlar, site bağlantıları veya gezinti çubukları gibi tıklanabilir içeriğe yakın yerleştirmek
Reklamları başka site içeriği zannedilebilecek şekilde uygulamak
Açılır veya genişletilebilir içerikle örtüşebilen reklam uygulaması
Hesabımı güvende tutmak için hangi kaynakları kullanabilirim:

Program yönergeleri
Hesabınızı güvende tutmak için politika bilgilerinizi tazeleyin sayfası


Ödeme
Hesabınız kesin olarak devre dışı bırakıldığından, hesap bakiyeniz size ödenmeyecektir. AdSense Şartlar ve Koşulları'nda (www.google.com) belirtildiği gibi, Google, program sözleşmesinin ihlali durumunda yayıncılara ödeme yapmama hakkını saklı tutar. Bu adımın, AdSense programının kalitesini sürdürmek ve AdWords reklamverenlerimizin çıkarlarını korumak amacıyla uygulamaya koyulduğunu bilmenizi isteriz. Hesabınızdaki kazançlar, bu durumdan etkilenen reklamverenlere iade edilecektir.



Siteler Devre Dışı Bırakıldı
Hesabınızın program politikalarımızı ihlal ettiği tespit edildiğinden, para kazandığınız tüm sitelerin reklam sunma özelliği devre dışı bırakıldı ve bu siteler artık AdSense programına katılmak için uygun değil.



Başka hesap açılamaz
Hesapları devre dışı bırakılan yayıncıların, AdSense programına katılmaya devam etmesine izin verilmediğini bilmenizi isteriz. Devre dışı bırakılan hesaplarla ilgili daha fazla bilgi için Yardım Merkezimizdeki SSS'yi inceleyebilirsiniz: support.google.com
  • 1zenciolmasamda  (29.02.16 10:51:14) 
dediklerine benzer bir aktiviteniz olduysa malesef.. terms and conditions'da buna ok demişsiniz zamanında.


  • givemesomesubstance  (29.02.16 13:06:53) 
içerisinde iyi bi miktar para olduğuna göre adamların yapmayın dediklerini yapmışsın. Geçmiş olsun ben daha adsense hesabını kurtaran birini görmedim.


  • oziloz  (03.03.16 10:49:45 ~ 10:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.