[]

Simdiye kadar sozlukte geri adim atma oldu mu?

Tema degisiklikleri, entry numarasi, eski dandik site, reklamlar falan. Hic geri adim atilmadi dimi?




 
Ben hatırlamıyorum


  • cok joleli ozgur  (29.02.16 08:55:26) 
dürümcü dik duruyor.


  • fakyoras  (29.02.16 08:55:39) 
beta çıkınca da aynı yaygara kopmuştu. geri adım atılmadı. şimdi aynı tayfa betaya dönmek için çabalıyor. bu temaya da alışılır yakında. 2-3 sene sonra da buna geri dönmek için goygoy başlar.


  • cekilmis gayfe  (29.02.16 09:01:38) 
Geri adım atılmaz da, hakikaten renk seçimi bayaaa korkunç olmuş. Beyaz üzerine açık yeşik bakınızlar oof of.. Klasik temadan uzaklaşıcam resmen


  • lcha  (29.02.16 09:05:14 ~ 09:05:35) 
İnsanın değişime direnen bir yapısı var. Bir kaç hafta içinde insanlar alışmaya başlar.

Beğenmeyen spordanım.
  • kartallar yuksek ucar  (29.02.16 09:10:53) 
sözlükle alakalı hiçbir şeyi artık umursamıyorum. isterse lazio mavisi renginde olsun, numaralar isterse 8 4 12 1492 şeklinde gitsin farketmez. çünkü sözlük uzun zamandır sözlük değil. bizim ekşiduyuruya dokunmasınlar. şu gri renk çogzel bir şey :)) ve tabi ki mesajınız var yeşili.

geri adım atacaklarını hiç sanmıyorum.
  • burty  (29.02.16 09:21:11 ~ 09:21:32) 
Beta'nın ilk çıktığı zamanlarda en büyük beta taraftarı bendim. Antik'e millet nostaljik olarak alışmıştı, ama beta hem daha kullanışlıydı hem daha moderndi. İlk gördüğüm zamandan bu yana beta'cıyım. "Buna da alışır millet" diyordum.

ancak son yenilik böyle değil. Gelişirme yok, okunabilirlik azalmış, uzun entryleri okumak için ekstra efor var, mobil görünüm daha kötüye gitmiş. Beta'daki taraftarlığım burada karşıtlığa dönüştü.

Hayır tasarımdan da anlarım harzemdesign.com
  • harzem  (29.02.16 09:23:52) 
ya abi dizayn farkı neyse de bari 3-5 tane renk seçeneği koysalar lan. niye bu dikte etme şeyi yani. beyaz kör ediyor, siyah okunmuyor. çok fazla değil ya şöyle 3-5 tane renk seçeeneği istiyorum sadece. tasarımı naparlarsa yapsınlar sonra.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.02.16 11:03:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.