[]

Doğum Gününü Hatırlamıyorum

Ne yapabilirim?




 
+doğum günün kutlu olsun!
-aa benim doğum günüm bugün değil ki?
+değil mi? tüh ya hediye de almıştım (hediye falan yok ofc), ne zamandı ki benim aklımda bugün diye kalmış?
-xx.yy.zzzz yaa nasıl unutursun!
+unutmadım ki! sadece yanlış hatırlamışım. neyse artık hediyeni doğum gününde veririm ;)
  • she is gone  (28.02.16 19:30:48 ~ 19:31:11) 
Arkadaşının arkadaşına sor


  • Kovacic  (28.02.16 19:33:39) 
nüfus cüzdanına bir bahaneyle bakma şansın varsa (mesela fotoğrafa bakmak ya da herhangi bir şey) öğrenebilirsin. yakın arkadaşlarına sorabilirsin.


  • elfangor  (28.02.16 19:35:01) 
facebook'tan baksanız?
google+ veya?

  • m e b  (28.02.16 19:35:40) 
Facebook da yazmıyor
Google + yok
Nüfus cüzdanına bakamam
Arkadaşıma soramam
  • Frederick Co  (28.02.16 19:46:27) 
Annesine kuzenine falan sor surpriz parti yapalim fln diye ayak yap eventi kuzeni acsin


  • neira  (28.02.16 20:03:00) 
ehliyet pasaport fotosu iste bi iş için lazım de yada bibahane bulup bunlara bak


  • basond  (28.02.16 20:05:00) 
Duyurunun klasik "polis akraban varsa, ya da bankaci tanidik, sülalesini ögrenirsin" yanitini girmek bu sefer de bana kismetmis. Tesekkürler türkiye. Tesekkürler özel hayata saygi.

Ek olarak abone oldugu spor kurum kurulus okul uni saglik ocagi su bu, hepsinde bu bilginin olmasi gerek, gidip ögrenci islerine yalvararak edinilebildigine dair burda bir seyler okudugumdan eminim mesela.
  • aynadakiyabanci  (28.02.16 20:07:03) 
Senin doğum günün hangi burca denk geliyordu, ben burçlardan hiç anlamıyorum falan de. Buradan bir şey bul ilerlet. Ne biliyim soru sor atıyorum "27 şubatta doğmuş biriyle 28 şubat farkeder mi" de. ama her hangi bir gün uydur. Burç konusunu irdelersen kendiliğinden söyleyebilir.


  • mysticriver  (28.02.16 20:11:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.