[]

Hukukçular yardım pls

Arkadaslar herkese merhaba
Bundan yaklasik 2.5 ay once ankara-gazi mahallesinde bir kirtasiye tarafindan darp edildim.yaka paca sacimdan surunerek kapi disari atildim dukkandan. sebebi neydi sorarsaniz aldigim 11 tl lik kalemin bozuk cikmasi ve benim 1 gun sonra gidip onu iade veya degistirmek istemm .
Olay olduktan sonra hemen devlet demiryollari hastahanesinden darp raporu aldim ve dogru karokola sikayete gittim
Benim ifadem alindiktan sonra onlar da getirildi fakat bana bunu yapan iki kisiydi birisi onden cenemi tuttu digeri arkadan sacimi cekiyordu.karakolo gelen iki kisiden birisi bana bunu yapanlardan birisi degildi bile polise eskali dogru verdim ama gelen kisi farkliydi .
Bu sirada dukkandaki olay onlarin kalemimi degistirmek istememsi uzerine kalemi birak cik dukkandan deyince bende onlara eskiya misiniz siz demm uzerine gerceklesti.dukkanda uc bes kisi vardi ve hepsi birden bana laf yetistiriyordu
Simdi gelelim neler yapaniliriz kismina gercekten desteginize ihtiyacim var arkadaslar .yarin sabah 26.asliye de mahkemm var .ve benim onlardan sikayetci olmam uzerine onlar da bana hakaret davasi acmislar serefsiz vs dedigimi iddia ediyorlar ve guya ellerinde gorgu tanigi da varmis .tabi ki yalanci gorgu tanigi .benimse hic bir gorgu tanigim yok dukkan kamerasindan baska .fakat o isyeri kamerasi oldugu icin de sesi cikmiyor ve haliyle hakaret etmedigimi mahkemeye nasil kanitlayacagimi bilmiyorum .
Bana acilan mahkemede de 3ay-2 yil hapis istemi varmis.hukukcu arkadasa gore 5 yil denetim cezasi ya da para cezaai na donusturulurmus.soru su hakliykem onlarin ceza almasi gerekirden ve elimde darp raporum varkn ben nasil bu duruma dusebiliyorum.mmahkemem yarin arladaslar yardimci olursaniz cok sevinirim .
kolay gelsin ..

 
Haklıyken haksız duruma düşen o kadar çok insan tanıyorum ki Allah yardımcınız olsun demekten başka bir şey diyemeyeceğim.


  • piri reis  (28.02.16 21:16:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.