[]

Kimse evliliğinden memnun değil mi?

Arkadaşlar nereye baksam evliliği kötü olan kişilere rastlıyorum.

sevgi desen yok
aşk desen yok
seks desen 2 posta haftada.
aldatma-kaçak et 300 kg.

neden evlendiniz o zamanlan?

neyse neyse.. bu duyuruda asıl sormak istediğim evliliği iyi gidenler, sizi tekrar aşık edenler ve bilumun ayrıca bilakis sizi mutlu edenler.

var mı öle bisi?

 
çünkü evlenmeden önce sanki daha güzel olacak gibi geliyor.

not: iki kez boşanmışlar spor
  • rygard  (28.02.16 17:31:44) 
cunku evlilik, cocuklukta ailede yasanilan butun bocalamalarin patlamasina sebep oluyormus... iliski uzmani Harville Hendrix diyor.


  • bir varmis bir yokmus  (28.02.16 17:48:55) 
Ben mutluyum

Bi de sumuklu bocek var evde daha da mutlu ediyo
  • la noix  (28.02.16 17:56:27) 
Mutsuz olmalarinin sebebi evlenmeden once birlikte bir sure ayni catiyi paylasmamis olmalari.

Vitrinde cok guzel duran bir urunu satin almak gibi. Ancak eline alip deneyince kusurlarini gorebiliyorsun.

Bu bosanma oranlari ecnebi memleketlerde yoktur.
  • scars dont fade  (28.02.16 18:33:12) 
çoğu kişi mutlu boşanma oranı 10da 1.


  • her gece aç  (28.02.16 18:34:19) 
bazen mutlu bazen mutsuz 40 gün iyi gitse birkaç gün tartışmalı oluyo genellememek gerekiyor.


  • sayns  (28.02.16 18:51:18) 
internete bakarsan devamli aglayan ve sizlayanlari gorursun. bir de devamli isin kotu yonune bakanlar cok. iyi olani herkes basaramiyor. hep mi guzel geciyor ? hayir. o yuzden insanlarin evliliklerinden cok, o evliligi ve sectigi kisi icin verdikleri karara bak. tabi dogru soyluyorlarsa


  • evimin paspasi  (29.02.16 09:19:20) 
zombi+1

Ayrıca ben gayet memnunum 3 yıl oldu. Gelenekler yüzünden değil isteyerek evlenince oluyor.
  • harzem  (29.02.16 09:26:21) 
Çok şükür mutluyum ben. 14 sene olacak bu sene. Öncesinde bir sene kadar çıktık. Onun öncesinde Ortaokuldan beri tanıyordum zaten. Evliliğin ilk yılları da iyi geçti, ilk çocuk olduğunda bir alışma dönemi krizi atlattık ama o zaman da asla bağırmalı kavga etmedik birbirimizle. Zevklerimiz benzer, boş zamanları geçirme anlayışımız benzer, değerlerimiz benzer. Farklılıklarda da gerekli boş alanı yaratmayı biliriz kendimize. En büyük farkımız herhalde dine bakışımız. Ben oruç tutarım, namaz kılarım, eşim yetiştiği ortam dolayısıyla agnostik diyebilirim. Ama her zaman bana destek de olmuştur; oruç tutarken yorgun olduğumda çocuklarla daha fazla ilgilenir, sahur için bana kahvaltılık hazırlar vs. Evlenirken ona demiştim ki "beni şımartırsan ben de seni şımartırım evliliğin keyfi öyle çıkar" sanırım işin sırrı burada.


  • SiyamkedisiZorro  (29.02.16 10:17:16) 
haftada 2 posta baya iyiymiş yalnız eheh


  • stratejisizsiniz  (02.03.16 08:25:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.