[]

Yabancı IKcı ile mailleşme

Çok çok büyük, hepimizin çalışmak isteyeceği uluslararası bir firmanın IK'sından 1 ay kadar önce "Türkiye'de yeni bir pozisyon açılacak, ilgilenirseniz CV atın konuşalım" şeklinde mail almıştım.

Uyuşuk bir embesil olduğum için 1 ayda ancak bitirebildim CV & Cover Letter yazma işini. Adama bugün mail atmayı planlıyorum.

1- Geç mail ile ilgili bi özür dilemeli miyim? Yalan dolan söyleyip bahane falan atmama gerek var mı? Yoksa sanki mail daha dün gelmiş gibi mi cevap vereyim.

2- Ben esasen Türkiye ofisleri için değil yurtdışı (3-4 ülke var gitmek isteyeceğim) ofislerindeki iş ilanları ile ilgileniyorum. Adama bunu nasıl dile getirmeliyim?

Bir şey farkeder mi bilmiyorum ama yazılım mühendisiyim. Adamın gel konuşalım dediği pozisyon technical solutions consultant.

 
1- Gerek yok
2- Hedefinin orta vadede yurt dışında çalışmak istediğini, şirketin kendisine böyle bir imkan sunma ihtimali olup olmadığını sor...

  • 2 tostos turan  (28.02.16 13:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.