[]

Hangisi daha zararlı

Halka tatlısı mı yoksa bakkal ve marketlerde satılan cıkolatalar mı?




 
keta zararlı değil, bilakis faydalıdır. ketayı yediririz.


  • fakyoras  (28.02.16 09:12:02 ~ 09:12:13) 
Keta nedir


  • giggs  (28.02.16 09:25:31) 
www.google.com

halka tatlisinin kisaltilmis hali :)
  • fakyoras  (28.02.16 09:27:01) 
Ahahaha aklıma gelmedi degil


  • giggs  (28.02.16 09:46:07) 
yağda kızarmış hamuru şekerli şerbete batırıyorsun ve yiyorsun. Buna sağlıklı demek de enteresan.
Çikolata kakao dan yapılır sütten yapılır, içindeki şeker pek yararlı değildir sadece. Ayrıca çikolata daha lezzetlidir.

  • hasmetizm 2046  (28.02.16 09:55:34) 
kişisel olarak aynı miktar/gram ortalama bir çikolata içeriği ile klasik halka tatlısı karşılaştırmasında halka tatlısının daha zararlı içeriğe sahip olduğunu düşünüyorum tatlandırıcı içermemesine rağmen, zaten gerek de yok:)

Şerbet içinde yüzen trans yağ içeren bir hamur tatlısının ötesinde ne olabilir diye sorası geliyor insanın.
  • candanag  (28.02.16 09:56:44) 
kerhane tatlısının sağlıklı bir tarafı yok fakat ambalajlıdan daha az zararlıdır. onun içinde bir sürü katı maddesi cart curt var. yiyecekseniz tatlınızı pastaneden günlük şeyler yiyin


  • neira  (28.02.16 10:29:36) 
Arkadaşlar sallamayalım, katkı maddesi falan yok her çikolatada. Nestle koymuyor mesela, Lindt de koymuyor. Ülker her haltı koyuyordur büyük olasılık bilmiyorum.

Edit: Bunlar glikoz şurubu da kullanmıyor ama onunla normal şeker arasında da fark yok zaten, şeker her türlü zararlı.
  • i was made for you  (28.02.16 10:35:08 ~ 11:13:30) 
İkisi de glukoz şurubu kullanıyor ama biri denetimli oluyor diğeri denetimsiz ama totalde ikisi de aynı bok. Biri diğerinden daha az sağlıksız değil.


  • angelus  (28.02.16 10:49:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.