[]

ümraniye'ye ulaşım

merhaba,

bir ulaşım sorusu da benden geliyor:

beşiktaş'tan ümraniye'ye en mantıklı ulaşım nasıl olur?

saat 18.00 civarı ümraniye'de olmam gerekiyor pazartesi günü. dolayısıyla o zamanın trafiğini düşünerek yardımcı olursanız sevinirim.

teşekkürler...

 
103'e binin.


  • weeping guitar  (01.11.09 11:56:12) 
tamam, şunları da ekleyeyim soruma:

103'e nerden binilir?
kaç dakikada ulaşırım?

alternatifim var mı?
  • yasakani  (01.11.09 12:04:40) 
otobüs kabataş'tan kalkıyor, dolayısıyla beşiktaş sınırları içerisinde akaretler'den yıldız teknik üniversitesi'ne kadar tüm duraklardan geçiyor. normalde 40 dakikada ümraniye'de olursunuz ama o saatlerdeki trafiğe bağlı olarak 1 saati bulabilir (biraz geçebilir de)

alternatif olarak ise vapurla kadıköy'e ya da vapur/motorla üsküdar'a geçip kadıköy'den 13 veya 14, üsküdar'dan ise 9üd veya 320 numaralı otobüslere ya da direk ümraniye minibüslerine binebilirsiniz. (kadıköyden gitmek yine 1 saati bulur ama üsküdar daha kısa sürer)
  • weeping guitar  (01.11.09 12:23:25) 
Saat 16 da çıkıp üsküdar üzerinden gitmek daha mantıklı. O saatte trafiğin ne olcağı belli olmaz.


  • ozdek  (01.11.09 13:08:24) 
@boilteau doğrudur


  • uykusuz  (01.11.09 15:38:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.