[]

esrarın kansere önlemesi ?

Bu doğru mudur? Kenevirin kanser hücrelerini öldürdüğü? Hayır böyleyse bob Marley kanserden ölmedi mi?




 
www.cancer.org

kanseri önlemiyor ya da geriletmiyor. yukarıdaki linkte de kemoterapinin yan etkilerini hafiflettiği, nöropatik ağrıları azalttığı falan söylenmiş.
  • kobuzchu kiz  (27.02.16 22:50:34) 
bunla ilgili tarafsız makale bulma şansın, cep telefonu zararlarını anlatan makale bulma şansınla aynı. esrar lobisi kanseri önler diyor diğer taraf da tam tersini savunuyor.

aslında olay kanser hastalarının acılarını dindirmek için içmesiyle başladı, sonra kanser hücresi öldürüyor noktasına geldi. kıt biyoloji bilgimle derim ki kanser hücresini öldürecek güçte bir şey normal hücreyi de öldürür.
  • crazy.boy76  (27.02.16 22:50:48) 
Kanser hücrelerini öldürmemin bazi yollari vardir evet. Mesela bilimadamlari beyaz hücrelerin ya da benzer sekilde antikorlarin belirli kriterlere karsi egitilmesi üzerine calisiyor, bunu da genelde tagging dedikleri metotla yapiyorlar. Böylece bu tarz biyolojik hücreler ya da organik yapilar bu hücreleri tanir hale geliyor. En son basarili olduguna dair bir seyler okdugum yöntemde, kanser hücreleriyle birlesen bir organik bilesimi vücuda tanitip, kanserli hücrelere saldirilmasindan bahsediliyordu.

Bunun icin bir madde yok direkt. Sunu icersen kanser hücreleri ölür kalanlar saglam kalir diye. Öyle olsa bu yönde senelerdir arastirma yapilirdi ki yapilmiyor.

Ama medical marihuana diye bir mevzu var. Bu da kronik agrilarin, kemoterapi vs ile demoralize olan bireyleri rahatlatmak, acilarindan uzaklastirmak adina baslandi, eger stres yapmaz, hayata olumlu bakarsan cogu ilk derece kanserlerde duraklama ya da gerileme görülebiliyor. Ancak bu isin tamamen yan etkisi. Yani hayatinin askiyla tanisman ya da lotoyu kazanman da sana benzer etkiler yasatabilir.

Bu durumda seks kanseri engelliyor, lotoyu kazanmak kansere care der miyiz? Demeyiz iste.

O yüzden ot ise yarar da dememeliyiz.

Medical ot üzerine bir konferans dinlemistim, ona göre konusuyorum. Yoksa bir tecrübem, tibbi ya da hasta gecmisim yok.
  • Silesius  (27.02.16 23:00:39) 
hayır


  • shotgunwoman  (27.02.16 23:02:21) 
biliyomuydun.com bu linkte esrarin kanser hücrelerini öldürdüğünü gösteren bi video var. Gerçi ne kadar güvenilirdir tartışılır


  • armutistan  (27.02.16 23:21:38) 
Yanılmıyorsam okuduğum "bilimsel" makalede kanserli hücrelerin yayılmasını ve çoğalmasını engelliyordu.


  • dieselsingle2  (27.02.16 23:31:00) 
(bkz: Tetrahidrokannabinol)
(bkz: thc)

  • sefil  (28.02.16 00:06:56 ~ 00:07:16) 
tesadüfe bak, daha yeni şunu izledim, baya hoştu: www.youtube.com


  • soso  (28.02.16 00:51:02) 
esrar değil kannabinoidler olarak araştırmanı yapabilirsin


  • la noix  (28.02.16 07:30:30) 
Ayni sitede bonzaiyle alakali bir yazisan alinti yapiyorum.

"...
Bonzai içersen ölürsün. Oldu ya ölmedin sevgili kardeşim, o zaman en kötü damdan atlar bir süre de öyle sürünürsün. Ölmeden önce de bonzai etkisi nedeniyle dişlerin dökülür, çok zayıflarsın, vücudunda kafam kadar sivilceler çıkar. Böyle tipsiz mipsiz bir şey olursun.
...
"

Gelip de bu sitedeki seylerin bilimsel dayanagini falan sorgulamayalim ya.
  • Silesius  (28.02.16 08:39:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.