[]

doktorla gorusmeyi keseyim mi?

Uç aydır haftada bir düzenli olarak Bakırköy mazhar osman nevroz kliniğinde bi doktorla gorusuyorum. Majör depresyon ve depersonalizasyon şikayetleriyle başvurdum. Su an ismini hatırlayamadığım bi teknik uyguluyor. Sorunlarinla savaşma, onlarla yaşamayı ogren gibi bi şey. Doktorumu seviyorum, söylediklerini de uyguluyorum ama bu terapi şekli beni tatmin etmiyor. Eksik, bana gore değil. Açıkçası ise de yaramıyor. Terapiler de de surekli aynı şeyleri konuşuyoruz. Kendimi ifade etmekte zorlaniyorum. Rahatsız ve kötü hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım?




 
3 ay az değil, ben olsam k. bakmayın bu bi boka yaramıyor deyip doktorumu değiştirirdim.
şimdi birisi çıkar "x aydan sonra sonuç alırsınız" der onu bilemem tabii...
geçmiş olsun.
  • she is gone  (27.02.16 20:43:22) 
Mazhar osman da terapi yapan doktor var mi? İsmini soylersniz cok memnun olurum.

Doktorunla tedavinin ise yaramadigi konusunu konusabilirsin. Belki ilac belki uyguladigi tedavi sana uygun degil. Hislerini mutlaka doktora anlat.
  • nick konusunda kararsizim  (27.02.16 21:00:29 ~ 21:06:43) 
Önce bunları doktoruna söylemeyi dene bence.


  • atlantiscity  (27.02.16 21:04:29) 
valla detaylı bildigimden degil ama bence bu sorunlarla yasamayı ögrenme teknigi cok mantıklı. unutturma ya da hissizlestirmeye kıyasla.

ama terapilerde inanmak mesele, zeki bi insansanız zaten belli kalıplar cercevesinde tekrar eden seyler oldugunu anlayacaksınız ve belki de basit bulacaksınız. ama bu işe yaramayacagı anlamına gelmiyor. bence biraz sebat edin, inanın. doktorunuzla da endişeleriniz paylasın.
  • galandar kostumu  (27.02.16 21:19:18) 
Doktorla konuştuk bu durumu. Sen karar ver diyor. Ben de acele karar vermekten korkuyorum. Bir de genç bi doktor, kendini geliştirmek icin cok uğraşıyor. Yanlış bi hareketle şevkini kırmak istemiyorum.


  • damdanakan  (27.02.16 21:19:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.