[]

Telefoncu kazikladi mi

Note2 telefonumun ekranı değişti. 2 bobin ve anakartı da tamir etti. Şimdi taktım hattimı taktım başka hatti da denedim olmadi. Adamı aradım "imei ucmustur" dedi.
Abi olabilir mi böyle bisi? Darbeye dayalı uçmuş olabilir dedi. Telefon düşmüştü emin de olamıyorum başkasına mi kopyaladilar naptilar..



 
anakartı komple değiştirdiyse veya yazılım atarken bi hata yaptıysa ancak imei uçar. düşmeyle ne alakası var. rom içinde kayıtlı bi seri numarası o.


  • orpheus  (27.02.16 18:28:26 ~ 18:28:46) 
imei uçması diye bir şey yok. anakartı tamir etti derken? çıkan arızalı parçaları size verdi mi? nasıl bobinmiş onlar?

arayın, telefonumu eski haline getirip paramı geri ver diyin.
  • icim urperiyor  (27.02.16 18:44:47) 
bobin motorda olur kanka. sanayiiye mi verdin


  • Frederick Co  (27.02.16 19:02:52) 
"Darbeye dayalı uçmuş olabilir dedi." böyle bir şey olmaz.
evet kazıklanmışsınız.

  • she is gone  (27.02.16 19:03:47 ~ 19:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.