[]

ev almak ve yer konusunda bilgi lütfen.

ev almak gibi bir düşüncemiz var. en son zorlama limitimiz 200.000 herşey dahil.(tapu mapu)
Beşiktaş ve mecidiyeköye bakıyorum ama baktığım milyon tane evden sonra gönlüme göre bir evi bu fiyatlarda bulmam çok zor görünüyor.ayrıca emlakcıların bu fiyata mı.hehehe muhabbetinden katil olacam.az para sanki. evin düzgün bir apartman olması(gecekondudan bozma olmasın) düzgün bir semt olsun,yobaz olmasın, kan ter içinde yokuş çıkmıyım ve apartman boşluğu olmasın ( bu durumda zaten beşiktaşı eledim artık) mecidiyeköyde de nereye baksam hayal kırıklığı içindeyim ama mecidiyekoy için de işte şurası süper ben yaşıyorum diyen varsa oraya yeniden yöneleceğim.

Biraz bu merkezlerden uzaklaşıp sarıyer tarafına bakayım diyorum. Ama nerelere bakılır hiç bilmiyorum doğrusu.arabam olmadığı gibi araba da kullanamiyorum bunun için toplu taşımaya yakın olması gerekiyor bir şekilde.
Sarıyer dışında şuraya da bak diyen olursa fikirlere açığım. avrupa yakasını doğru düzgün bilmiyorum.işten geç çıkıncada gecenin körü dönebileceğim bir yer olsun. teşekkürs.

 
hocam bir kural vardır bu bozuldu, aldığın evin değeri evi o an kiraya verince alacağın kiranın 100 ile 120 katı arası olması lazım. istanbulda bu oranlar şu anda 200 -300 arası o yüzden sabret ev alma derim:)))


  • joepiscopo  (01.11.09 10:46:54) 
siktiret emlakçıları, sahibinden.com'a bak mesela şu ev fena değil
www.sahibinden.com
120000tl...
taksim-mmecidiyeköyden falan buralara 45dakika civarında ulaşırsın.
ev zaten 120milyar, cebinde para da kalacak o parayla da kendine 20-25milyarlık ufak bir araba alırsan, gece gelme sorunun da kalmaz.
bak bu da var www.sahibinden.com
  • de jure  (01.11.09 10:52:16 ~ 10:57:39) 
www.sahibinden.com
bu da fena değil, tapudan falan sonra elinde 15milyara yakın para kalır, o paraya da temiz 2.el araç bulursun..
bir de evin içine o kadar önem verme, banyo-mutfak vs. eski olsa bile, 15 milyar para harcarsan cillop gibi olur her ev.
  • de jure  (01.11.09 10:55:43) 
arabanız varsa merkezden biraz uzaklaşabilirsiniz. ofiyata hem merkezi yerlerde ev bulamazsınız, bulsanız bile bir süprizle karşılaşmanız olası. sonuçta ev bi kere alınır.

ben sizin yerinizde olsam bir kısmı peşin ödeyerek bir kısmıda krediyle, o rakamın biraz daha üzerine çıkıp yeni yapılmış sitelerden bir daire alırdım. kaç oda istediğinizi yazmamışsınız ama şöyle bir site var benim baktığım. www.realistanbul.com.tr
hem çok kaliteli, hem de ulaşım çok kolay. fiyatları pahalı gelebilir ama aynı özellikte bi siteye göre gayet uygun.
  • quadropol  (01.11.09 13:51:58 ~ 13:53:16) 
o parayla müteahhitliğe girişelim 2 sene sonra istediğin yerden istediğin fiyata bi villa alırız sana.


  • BeaLzeBuB  (01.11.09 14:11:31) 
bir yıl boyunca istanbul avrupa yakasında , bahsi gecen semtlerde ev aramis bir insan olarak, eger paraniza kıymet veriyorsaniz acibadem taraflarına gelin diye bir oneride bulunmak istiyorum. baktiginiz semtlerde 200 milyara dam kivaminda olan evler var biliyorum maalesef. ama burada 200 milyara o tarafla kiyaslandiginda, abartmiyorum, saray gibi daireler bulabilirsiniz. 4 yil boyunca anadolu yakasina saydirmis, hayatta oturmam demis, orasi baska sehir lan diye bik bik etmis bir insan olarak, kadikoyden taksime gitmenin mecidiyekoyden taksime gitmekle arasinda 10 dakika kadar oynadigini gorunce hay dedim yazik olmus geen yillara. eger bir bakmak fikir almak isterseniz, gelin beraber bakariz:) isim gucum de yok, e hobi de oldu bende. bir de soyle bir ornek vereyim, 150 miilyara, acibadem caddesine 50 mt, kendine ozel bahceli, bodrum kati olmayan, huzur dolu bir ev aldim ben burdan. darisi basina diyorum.


  • islakkedisudankorkmaz  (01.11.09 14:52:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.