Giriş
(2)

Çaylaklık Entryleri

dead letter
Türkçe karakterlerin başlıklarda kullanımından evvel kendi açmış olduğum iki başlık mevcut. Haliyle başlıklar Türkçe karakterlerden yoksun. Entry'i silme durumunda daha eski tarihli bu entrylerden mahrum kalıcam fakat bunu istemiyorum. İzlemem gereken yol, yordam nedir ?
Türkçe karakterlerin başlıklarda kullanımından evvel kendi açmış olduğum iki başlık mevcut. Haliyle başlıklar Türkçe karakterlerden yoksun. Entry'i silme durumunda daha eski tarihli bu entrylerden mahrum kalıcam fakat bunu istemiyorum. İzlemem gereken yol, yordam nedir ?
0
dead letter
(01.11.09)
çaylakken başlık açmak sağlıklı değil diye biliyorum. açılmış bir başlığa entry girmek daha olumlu yazar olmak açısından (yanılıyor olabilirim). bence silmeniz yararınıza olur.
0
turkish tekila
(01.11.09)
@galadnikov

" en son ne zaman opustugunu hatirlayamamak " ve " yuruyen merdivenin üzerine gelindiginde durmasi " başlıklarım efendim.
0
🌸dead letter
(01.11.09)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.