[]

izmir havaalani gidis sorusu

izmir guzelyali tansasin oralardan (ust caddedeyiz ama mithatpasaya da inebiliriz) sabah 7 ucagina yetisecek sekilde havaalanina nasil gidebiliriz?

Teşekkurler


 
o saatte ulasim cok sikintili izmirde. alsancaga gidip ordan havasa binebilirsiniz. yalnis hatirlamiyorsam cumhuriyet meydanindan kalkiyordu havaslar.


  • crucio  (01.11.09 10:30:43) 
evet o saatlerde trafik olabilir. Havaş cumhuriyet meydanı'nın yakınında eski efes otelinin (şimdi swissotel oldu) önünden kalkıyor. Havaş yerine belediye otobüsüne de binebilirsin, aynı güzergahtan gidiyor, ucuz olması dışında bir farkı yok. yarım saatte bir kalkıyor otobüsler, kalkıştan 1,5 saat önce binsen yetişirsin.
emin olmak için havaşı ara ve ya sitesine bak yine de.

  • holybullshit  (01.11.09 10:53:18) 
kesinlikle otobüsle gidin.2,5 lira kent kart..7,5 lira cebinizde kalır.2 kişiyseniz 15 lira...15 lirayla uçakta bira içersiniz...sabah sabah demeyin iyi oluyor bazı korkulara...


  • werwee  (01.11.09 14:06:07) 
sabah 7 uçağına binebilmek için saat 6 da havaalanında olmak gerekiyor. taksiyle gitmeyeceksen en geç 5 hatta 4.30 gibi yola çıkman lazım. o saatte de trafik olmaz.. :)
o saatte havaşa ulaşana kadar toplu taşım bulabileceğini de sanmıyorum.
taksilerin gece tarifesi yok. yine de güzelyalıdan 50-60 tl civarı tutacaktır.
hiltonun oraya kadar taksiyle gitsen 30-40 tutar.
bence tanıdıklarınız arasındaki araba sahiplerinden ricada bulunabilirsiniz.
  • hayo  (01.11.09 16:34:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.