[]

Ankara - Yer,Yön,Ulaşım (Konutkent)

Sevgili Ankaralı arkadaşlar, Ankara'ya gönül verenler;

Kızılay'dan Konutkent tarafına gitmem gerekiyor lakin nasıl gideceğimi bilemiyorum. Ulaşmam gereken yer; Sabiha Reşit Turgut İlkokulu, Konutkent 1 Çarşısı ve Arka Bahçe Yemek Atolyesi'nin bulunduğu nokta.
Daha belirgin bir konum için 2965.Cadde ile 2948.Sokak'ın kesiştiği yer diyebilirim.

Sanırım metro+ring ile ulaşım var ama emin değilim. Metrodan inince bineceğim ego no.sunu bilen varsa ve benimle paylaşırsa pek mesud oliciğim. (bir de yolun ortalama ne kadar süreceğine dair tahminde bulunursanız çok muhteşem olmaz mı?)

Bir de Meşrutiyet Caddesi'nden geçen özel halk otobüsü gidiyormuş. Lakin bilginin güncel olup olmadığına dair şüphelerim var çünkü aynı kaynak 119 da gidiyor demiş ama 119 kaldırılmış galiba. Eğer bu 163-3 no'lu ÖHO benim gideceğim yerden geçiyorsa ona da tahmini bir varış süresi alırım.

Yardımcı olanlara, yardımcı olmak isteyip de olamayanlara, keşke bilseydim de söyleseydim diyenlere ve hatta amaaan banini be diyenlere şimdiden çok teşekkür ederim.


PS: Ulaşılmak istenen noktanın harita üzerindeki konumu ektedir.

 
duraklar meşrutiyet'ten kalktı. atatürk bulvar'ına taşındı. güvenpark'ın olduğu taraftan 163'e binerseniz getirir. ama bu öholar dolmuş gibi çalışıyor. belki geç gelir, belki gelmez, her durakta bekler, belli olmaz işleri. en az 45 dk sürer yol bence.

metro'yu da tercih ederseniz hattın kodunu bilmiyorum ama ring otobüslerin başladığı yerde yanyana 3-4 durak var. sorsanız söylerler gerçi de duraklarda da koca koca yazıyor güzergahlar. konutkent 1 yazana binseniz rahat gidersiniz.
  • baal  (27.02.16 07:06:56) 
orada 75.yıl lisesinde sınava girecektim ve bu duyurudan sormuştum. kızılay güvenparktaki konutkent dolmuşlarını kullanmamı söylediler. gerçekten de en hızlısı o. kısa sürede ulaşmıştım. metro filan çok uğraştırır.


  • tirt star  (27.02.16 07:57:32) 
cevaplar için çok teşekkür ederim. sağ olun.


  • pokemonk  (27.02.16 09:13:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.