[]

dexter'ı sevmedim.

$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$spoiler$$$

3.sezona kadar izledim.

oyunculuklar kötü. dexter ara ara iyi oynuyor. deb sadece yönetmen ne derse onu yapıyor daha önce bu kadar kötü küfreden bir karakter görmedim. kötü derken textte küfür var sanırım onu nasıl söyleyeceğini bilmiyor çok sırıtıyor.

3. sezon neredeyse sadece bir konu üzerinden gitti. ilk sezonda sapıkça görüntüler ile ilgi çekmeyi başardı dizi hala onun ekmeğini yiyor. ulan deb'e skyler'dan daha sinir oldum. ne dizi karakteri olarak ne oyuncu olarak bi s.ke derman olduğu yok cidden. oyunculuğu da kötü.

soundtrack anlamında pek bir şey yok olmasını da beklemiyordum zaten. yönetmenlik iyi ama.

yan hikaye diye bir şey yok neredeyse. saçma sapan vıcık vıcık ilişkiler falan var. en azından 3. sezonda deb bu yeni elemanla ilişkiye girmedi o zamam tam klişe olurdu.

sonradan toparlar mı bilemiyorum.

soru : ne buldunuz bunda bu kadar? bu yüzden dizi falan izlemiyorum ben.

şimdi vurabilirsiniz.

 
bu zamana kadar sevemediysen kendini hiç yorma vaktini de boşa harcama. tek karakter üzerinden giden bir hikayesi var ve diğer sezonlar da benzer. bu dizi sana göre değilmiş demekki başka dizilere yönel.


  • jepa  (26.02.16 22:56:32) 
Sadece 1 sezon izleyebildim ben. Zaten Dexter degil mesele, dizi denen seyin kendisi sacmalik. Sinema izleyeceksin. Dizi aptalca. Oturup bolum bolum takip etmek bana kendimi aptal gibi hissettiriyor.
Dexter da bir noktadan sonra sacmalamaya basladi, e bir olay bitiyor baska bir olay basliyor, bir sekilde bu basroldeki adamin seruveni devam ediyor, heyecanlanip bundan sonra ne olacak diye merak etmek anlamsiz gelmeye basladi bana.

  • stavro  (26.02.16 22:56:42 ~ 22:58:31) 
breaking bad ile beraber izlediğim en iyi dizi. hangisi daha iyi bilmiyorum ama dexter unutulmaz. zevkler tartışılmaz sonuçta sevmek zorunda değilsin.


  • pembe baytar  (26.02.16 22:57:49) 
yalnız değilsin dextera bende ısınamamıştım hiç.


  • kyha  (27.02.16 01:02:20) 
dediklerinin neredeyse hiçbirini hissetmedim bu dizi için ancak dizi de kafamda sezon sezon yer etmiş değil.

benim sevmediğim tek karakter hannah idi çünkü onunla devreye giren hikayeyi çok gereksiz buldum ve mantıkta vıcık vıcıklık benim için o noktada oluştu.

ancak deb gayet benimsediğim bir karakter idi, o sinkaflı sözleri de ona gayet yakıştırmıştım. ayrıyeten dizide siyah-beyaz yaklaşımlar olmayışı benim için en büyük artı noktaydı.

en sevdiğim geçici karakter camargo'nun oynadığı ice truck killer idi, çünkü inandırıcı idi, başta gördük kendisini dolayısıyla tutarsızlıklara, zorlamalara mahal yoktu ve olay örgüsüne, dexter'ın ikilemlerini açıklamaya katkısı çok fazla idi. bu ikisini daha sonra hayırdaki şer, şerdeki hayır yani yin yang gibi görmeden edememiştim ve bu karakterin dexter'la alakasını çok tamamlayıcı bulmuştum. dexter'ın son bölümündeki deniz ortası tekne sahnesi ise şu an hala aklıma geliyor. dizinin orada bitmesi ise nokta atışı olmuştu bence. ancak araya hannah girmeden bunlar olsaydı çok daha fazla takdir edecektim. dexter'ın yalnızlığını ve bunun aldığı şekli anlatmaya abisi yetiyordu çünkü, benzer ortamlardan gelmiş zorlama bir sevgiliye hiç gerek yoktu, vurguyu zayıflattı.

oyunculuklar ağırlıklı olarak kötü gelseydi -bazen dexter'ınki kötü geldi açıkçası- sanırım bu noktalara dikkat edemeden izler, keyif alamaz ve bir yerden sonra da bırakırdım.
  • godoşu beklerken  (27.02.16 01:20:53 ~ 01:22:53) 
Tüm çıkarımların şuraya götürüyor seni: "the wire".


  • crescendo  (27.02.16 15:10:50) 
4. sezonu da izledim. tırt dizi izlemeyin. bir adamla bir sezon geçti resmen.


  • dedim dedim de kime dedim  (02.03.16 11:49:48 ~ 11:50:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.