[]

Taksi şikayet?

Taksimden Fatihe geçtim, taksi normalde şişhane tarafından 6 km gidecekken tam arka rotayı seçti Çevreyoluna bağlanıp Eyüp üzerindeki köprüyle geçip 26 tl filan tutacak şekilde uzun yola gitti, normalde 15 tl filandır. üzerine 1 tl az vermeye kalktı para üstünü, uyarınca verdi.

Plakası 34 THR 32.

Ben bunu nereye şikayet edebilirim?

 
beyaz masa?

taksiciler odası da şikayet alıyormuş.
  • devilred  (26.02.16 22:35:25 ~ 22:36:38) 
Devilred +1

Bir keresinde taksim-Bebek

ve yine Cihangir e giderken de kazık yiyordum az kalsın. Adam beni turist zannetti büyük ihtimalle ve 10 küsür lira para üstünü vermedi. İpne. Türkçe konuşmaya başlayınca da neye uğradığını şaşırdı. Telefonda arkadaşımla İngilizce konuşuyordum çünkü.

İlkinde de Nasıl olsa Bebek müşterisi diye vermemişti. Kim kimin memleketinde s.kyorsunuz dedim ve dumur oldu zaten o anda dondu kaldı ve para üstünü verdi seve seve :D
  • mza  (26.02.16 22:46:07) 
beyaz masa ilgileniyor.

çaat diye koyuyorlar cezayı.
  • Alt4y  (26.02.16 22:51:01) 
Google da taksi sikayet hatti diye aratirsan bir numara cikar. Ben oraya sikayet etmistim.


  • 65 derece  (26.02.16 23:03:34) 
@mza +1 akşamları eve dönerken sırf etiler diye her zaman eksik vermeye kalkıyorlar para üstünü.

keşke uzun yoldan gittiği zaman müdahale etseydin. belli ki fark edememişsin. nereden nasıl daha fazla koparırım diye bakıyorlar hep. devilred'in de yazdığı gibi, beyaz masaya şikayet edersen ilgilenirler.
  • ruhen hastayim ben  (26.02.16 23:19:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.