[]

Sevdiğiniz esnaf harektleri

geçen böyle soru sormuştum (eksiduyu.ru) şimdi tam tersini soruyorum. sevdiğiniz esnaf hareketleri nelerdir

benim: beklerken çay ikram etmeleri.


 
güler yüzlü olmaları ama çok konuşmamaları. bizim burada bi büfeci var, konuşkan anına bi yakalandıysan mümkün değil en az on dakika oradan çıkamıyorsun :(


  • devilred  (26.02.16 22:17:46) 
suratsız olmaları bazen hoşuma gidiyor. daha samimi geliyor. geçen kuzguncukta köfte yiyeyim dedim o sokağın başında. adam köfteleri yapıyor kadın telefonu ile oynuyordu. dedim bi ekmek arası yapar mısınız? kadın iyi dedi telefona bakmaya devam etti. ben ekmeği yedim parayı ödeyecekken adam nasıl güzeldi di mi köfteler babında 'afiyet olsun' dedi ben de teşekkür ederim dedim kadın para üstünü verdi. suratsızlar ama samimiler.

öyle garip garip şeyler işte.
  • dedim dedim de kime dedim  (26.02.16 22:27:57 ~ 22:51:15) 
Bon bon bakmamasi. Musteri iyi gunler/iyi aksamlar dediginde karsilik vermesi. Geleni selamlamasi.


  • stavro  (26.02.16 22:28:11) 
dükkan önünde milletin götünü kesmiyorsa iyidir,hatta dükkanın önünde beklemiyorsa daha iyidir.


  • essoist  (26.02.16 22:58:35) 
bir keresinde de fatih'e lahmacun yemeğe gitmiştik. bizim götü havalarda bir arkadaş vardı o zaman o da geldi. dükkanın önüne gelince bu ne biçim yer falan demeye başladı. içeri girdik oturduk kimse bakmıyor tabi yoğunluktan. bizim ki 'pardon bakar mısınız' dedi adam 'ne var' diye masaya geldi 'menü alabilir miyiz' dedi bizimki. 'menü yok ne yiyeceksen bana söyle' dedi garson. garson dediysem amca işte. bizim ki amcaya bakıyor ben herkese 2 lahmacun salata ayran falan söyledim. ayran sürahide geldi bitince bi daha doldurdu falan adam.mest oldum ben tabi sürahide köpüklü ayranı görünce.

benim çok hoşuma gitmişti. bizim arkadaş hala durumu anlayamamıştır sanıyorum.
  • dedim dedim de kime dedim  (26.02.16 23:30:40 ~ 23:31:53) 
Ben tam sehir merkezlerine AVM yapilmasini protesto ederken onlarin bilincsizce iktidarlari desteklemelerini degil, esnafin haklari icin sokaga dokulen kalabaligi desteklemelerini seviyorum.

#amaboylebirseyyok
  • Traveller  (26.02.16 23:47:24) 
@dedim dedim

Tam olarak nerde adres aklında mı
  • giggs  (27.02.16 08:45:51) 
valla hiç hatırlamıyorum ama bulursam yazarım.


  • dedim dedim de kime dedim  (27.02.16 09:40:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.