[]

yakın arkadaşın nişanı

çok yakın arkadaşım yarın nisanlanıyor. ben nişanımda da düğünümde de her anımda yanımda tuttum. bak bi gün önceden gelip kalacaksın benımle, kuaföre birlikte gitcez, şahidim sensin. zaten ailemizin içinde herkes tanır eder ve sever..

şimdi o nişanlanıyor. bugün öğlen çıkmış evden 2 kız arkadaşı ile bira içip ordan eve geçceklermiş. kızlar onda kalacakmış. aksam istersen sen de gel dedi. dedim keske bana da haber verseydin izin alır ben de gelirdim. yaa oyle dun karar verdik bi bira içip eve gidicez. siz takılın evdekilerin de başında bi ton iş vardır ben gelmeyim dedim.

yarın kaçta gelim ben dedim ona göre kuaföre gidim. ben öğlen hazır olurum istediğin zaman gel dedi. istersen benim kuaförüme gel dedi yok dedim ben giderim.

sonra da yarın kameranı da getir olur mu dedi kapandı konu.

mevzu burda ben onu kuaföre götüdüm o götürmedi değil aman yanlış anlaşılmasın. ben her anımda geleceksin aman program yapma birlikteyiz yanımda olmalısın derdim..

şimdi o bunları bana sanki mecburiyetten yapıyor gibi zaten istersen gel demesinden de belli sanki.

çok üzgünüm lan en yakın arkadaşım yarın nişanlanıyor ve o başkaları ile program yapıp yarım ağız davet ediyor. daha güzel bi doğum günü hediyesi veremezdi sanırım..

ne yapacağım yarın nasıl davranacağım bilmiyorum. aklıma geldikçe gözlerim doluyor lan. 13 yıl be ahh ulan.

 
Valla üzüldüm durumuna ama sen de kendini geri çekmişsin. Bira olayını haber vermedi diye akşam gelmiim demişsin, kuaföre çağırmış yok demişsin. Zaten kafası 1500dür, bi de bunun üzerinde duracağını sanmam.

Bununla birlikte neyse ki hiç "en yakınım" dediğim bir arkadaşım yok. yakın olduğum çok ama böyle özel günümde "ille de sen yanımda ol" diyemem kimseye, buna göre de karşılığını da beklemem...
  • lcha  (26.02.16 15:45:49) 
yahu insan dostuna gelmek ister misin der mi? böyle soru mu sorulur. sen de gel de. aksam evdeyiz gel de.


  • polypropylene  (26.02.16 15:48:06) 
gelin olan o, alttan alacak sen. trip atma kıza


  • la noix  (26.02.16 15:48:10) 
İçinden gelmemiş demek ki programa seni dahil etmek, ama sonuç olarak gelme de dememiş, çağırmış seni de istediğin sıcaklıkta olmasa da.

Senin nişanının üzerine neler yaşadığınızı düşün, senden uzaklaşmış bir şekilde. Bence en iyi arkadaşın için mutlu olmaya çalış.

Doğum günün kutlu olsun.
  • whimsical  (26.02.16 15:49:36) 
  • archmage mahmut  (26.02.16 15:52:18) 
bişey olmamış gibi git eğlen. boşa soğukluk girmesin aranıza. alınmakla haklısınız ama napcan ki olur öyle şeyler.


  • elorelia  (26.02.16 15:56:02) 
sen onu her yere çağırdın, ettin diye o da aynısını yapmak zorunda değil ki.
belki o zaman da sırf seni kırmamak için geldi yanında oldu.
kendin demişsin "yanımda tuttum, bak geleceksin dedim vs"

bence o kadar kafaya takma bunları. trip de yapma, her zamanki gibi davran.
  • peggy  (26.02.16 15:57:54) 
Kötü olmuş cidden, ama üzme kendini. Şimdi gitsen kendini zorla davet ettirmişsin gibi hissedersin anlıyorum. Ama belki şey diye düşünmüş olabilir, diğer kızlar da bekarsa bekar bekar takılırız gibi, belki senin eşinin gereksiz bulacağını düşündüğü için söylememiş olabilir ya da belki sen evlendikten sonra aranız eskisi kadar sıkı fıkı değildir. Aranızdaki ilişkiyi tam olarak bilmeden bir şey söylemek zor, yine de yapacak bir şey yok, arkadaşını seviyorsan görmezden geleceksin.


  • elikası  (26.02.16 16:01:10) 
şimdi hatunların kafa yapısı bilemem, erkek kafasıyla yorumlayacağım. ben evlensem ve en yakın arkadaşımın düğünün her aşamasında yanımda olmasına özen göstermişsem, onun da aynı şekilde karşılık vermesini beklerdim.

o yakınlığı görememişsem, gitmezdim nişana. sen de gitme.
  • dead and broken  (26.02.16 16:03:55) 
o, senin en yakın arkadaşın iken sen, onun en yakın arkadaşı değilmişsin. üzücü ama yapacak bi şey yok. uzaktan bir tanıdığın nişanına gider gibi git, hatta istersen hiç gitme nişana.


  • devilred  (26.02.16 16:04:43 ~ 16:05:34) 
yemin ediyorum cok zor is kadin olmak.


  • cilgin fantezilerin adami  (26.02.16 16:54:13) 
peggy +1

ayrıca takma böyle şeyleri fani şeyler bunlar.
  • kakao  (26.02.16 17:53:23) 
devilred +1
kameranı yolla kendi gitsin istersen. aynısı başıma geldi kına fotoğrafçısı oldum.
sen anlamışsın soğukluğu, bişiler yanlış gidiyor gibi gelmese buraya da yazmazdın. git kutla güleryüzlü ol ama gönlünü almazsa eğlenceye de katılma.
  • denne  (26.02.16 18:20:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.