[]

Amazon, pts takip bu ne anlama geliyor?

23 şub 2016, Salı 15:54 Veri Girişi Yapıldı; Varış Bekleniyor
25 şub 2016, Perşembe 13:30 Dağıtıcı Acente Yurtiçi Kargo Seçildi
25 şub 2016, Perşembe 13:34 Operasyon Merkezine Ulaştı YK TAKIP NO REF2 YE 48H ICINDE DUSECEK
29 şub 2016, Pazartesi 12:00 Dağıtım Programına Alındı


şuan ürün izmire geldi mi? yoksa pazartesi günü mü izmirde olacak. henüz kargo takip no verilmemiş olmasına rağmen pazartesi saat belirtilmesi? anlayamadım. eğer ürün izmire geldi ise gidip elden bu gün alabiliyor muyum?
tecrübeli arkadaşlar bir zahmet yardım edin :)

 
ref2'yi yurtiçi mobil uygulamasına girin. tam yerini görürsünüz.

pazartesi gelecek diyor ama mesafeye göre yarın gelebilir.
  • passion rules the game  (26.02.16 12:29:50) 
hocam ref2 yok ki?


  • sahipsiz  (26.02.16 12:30:19) 
hocam dağıtım programına alındıysa düşmüş olması lazım. tepede waybill vs. yazan yerde. gelir birazdan herhalde o ref2 :)


  • passion rules the game  (26.02.16 12:32:01) 
aynen ordaymış :)


  • sahipsiz  (26.02.16 12:33:59) 
tamam hocam istanbuldaymış taşıma belgesi düzenlenmiş, bu gün kargo yola çıkarsa yarın teslim alırım şubeye gidip:)
teşekkür ederim. dikkatimi çekmesen göremeyecektim

  • sahipsiz  (26.02.16 12:35:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.