[]

Sizce ne yapayım?

Ben bunu satın aldım = www.ebay.com



Satıcı bunu göndermiş = www.ebay.com

Fiyatı daha pahalı olabilir ama ben böyle bir şey istemiyordum. Satıcı ile konuştum. 2 dolar iade veya ürünü geri gönder yenisini göndereyim dedi.

2 dolar iade para değil. Ürünü geri göndermek para iadesi beklemek de sıkıntılı bir süreç. Zaten eldiveni şuan kullanıyorum.

Paypal'dan para iadesi alabilirim ama hak geçsin istemiyorum. İki teker üstündeyiz bir şekilde çıkar o para.

Sizce paypaldan para iadesi alıp satıcıya %50 oranında ödemem mi yapsam
yoksa
Gelen eldiveni kabullenip (zaten kullanıyorum ama birazcık bol) satıcıya olumsuz yorum mu versem?

 
aynen öyle yap. satıcıya eksi puan yaz ama parasını tümden teslim et. en doğrusu bence bu.


  • ermoo  (26.02.16 11:35:50) 
ben olsam aradaki farkın yarısını verip satıcıya - puan verirdim.
bol geliyorsa durumu satıcıya söyleyip kusura bakma birader derdim, parayı vermezdim.

  • fakyoras  (26.02.16 11:40:52 ~ 11:44:22) 
ürün eline bol geliyorsa 2 dolarlık hak geçmiş sayılmaz. tam olsaydı hak verir fazla olan miktarı gönder derdim ama adam bunu haketmemiş. para göndermeden olumsuz yorum yap. vicdanını rahatlatmak istiyorsan parasını gönder olumsuz yorum yap.


  • burty  (26.02.16 11:43:30) 
bazen böyle durumlar olabiliyor satıcıya çok ters gitmeden kibarca "bana yanlış ürün göndermişiniz ürünü iade edip para talebinde bulunuyorum" de. sen pozitif yaklaşırsan o da işini çözmek için uğraşır.

öte yandan 7 dolarlık eldivenle iki teke üstüne çıkma be abim
  • KidLazer  (26.02.16 12:49:26) 
içine nasıl siniyorsa öyle yap. için rahat çık yola.


  • fever  (26.02.16 13:05:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.