[]

ankarali arkadaslara cahilce sorular

yarin hayirli bir is icin cankaya/yenimahalle'de olmam gerek. (bugun ogleden sonra istanbul'dan yola cikmayi tasarliyorum) ankara'ya sadece anitkabir ziyaretlerine gelmis bir birey olarak konunun kalaninda beni bilalmis gibi gorun.

booking'den cankaya diye aratinca cikan sonuclarin fiyatlari karsisinda ben: °_°
"ogretmenevine bakayim yakinsa" diyip aralarinda 20 kusur km mesafeyi gorunce yine ayni sekle burundum. soru su; o civarda ucuz bir yer yok mu konaklamalik, cevre semtlerden ne haber? nitekim sadece uyumaya girecegimden konfor gibi bir derdim yok. ve bugun geldigimde otogardan oralara nasil ulasirim? (firma servisleri kafi mi?) konaklama butcem iki gunkuk 100-150 tl olsa sukela olmaz mi?

 
Öğretmen evinin dibinde (sayılır) metro var. Gideceğin yerlere metroyla gidebilin sanırsam.


  • mandalina kokusu  (26.02.16 10:54:27) 
Çankaya ve Yenimahalle ilçe olduğu için geniş bir alan hakkında konuşuyoruz. Çankaya lüks bir ilçedir ama 2 sokak farkla varoş bölgeleri de vardır. Genel olarak sizin baktığınız oteller de bu yüzden yüksek çıkmış olabilir.

Bence tam olarak nerelerde olacağınızı harita üzerinden gösterirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz. Kalacak yer konusunda benim bilgim yok ama ulaşım ve kalacak bölge önerilerinde bulunabilirim.
  • Abdurrahman  (26.02.16 10:55:10) 
airbnb.com a bakabilirsiniz, insanlar evlerinin odalarını falan kiralıyorlar.

Booking'den Çankaya yerine direk yenimahalle diye arayabilirsiniz.

Metro güzergahındaki yerlerden hostel vs bakabilirsiniz.
www.booking.com
www.booking.com
  • bipolar  (26.02.16 10:57:14) 
1. geleceğin lokasyonu daha net olarak belirtmelisin Yenimahalle ile Cankaya ayri uclari hesaba katildiginda aralarinda 30 km kadar bir mesafe var.

2. Konaklama için böbrek falan bırakmak istemiyorsan Ogretmen Evi ideal olabilir. Senin bütçeyi karşılayacak kadar duzgun ucuz otel bulman biraz zor.

3. Ankara'da firma servisi yok. Belediye'nin kendi servisi var ama onlarda belli yerlere kadar gidiyor. Bunun disinda güzide başkentimizde ankaray denilen tramvay zimbirtisi 24'e kadar, metro denilen toplu tasima araci periferden merkeze 22.30'a kadar calisir.

4. daha net bir lokasyon ile daha kolay yardimci olunabilir size.
  • helenart  (26.02.16 11:00:25) 
çankaya-yenimahalle de neresi? çankaya dediğin yerin nüfusu yaklaşık 1 milyon. türkiye'nin en büyük ilçesi. binlerce mahalle onlarca semt var. ucuz yollu olsun istiyorsan turizm otelcilik uygulama oteli var beşevler'de. yenimahalle'ye gidiş için de yakın sayılır hem. metro da dibinde.


  • cekilmis gayfe  (26.02.16 11:00:50) 
Kişinev Caddesi 3/A-B Yıldızevler Mahallesi Çankaya, Ankara


  • ateistanbul  (26.02.16 11:06:27) 
airbnb degil de (pek zamanim yok onu arastirmak ve uzlasmak icin) hostel de mantikliymis metroya yakinsa.


  • ateistanbul  (26.02.16 11:09:30) 
yıldız uzaktır biraz. hoşdere caddesinde zonguldak amelebirliği misafirhanesi var. çok ucuzdu. orayı bir dene yıldız'a da yakın sayılır. en azından minibüs geçiyor.


  • cekilmis gayfe  (26.02.16 11:11:47) 
ahah sahi amelebirligi diye bir yer varmis. sirf ani olsun diye kalinir, eyvallah attim hafizaya


  • ateistanbul  (26.02.16 11:14:58) 
www.booking.com

ekonomik ve merkezi. buradan hem adrese hem de asti ye kolay gidip gelebilirsin.
  • helenart  (26.02.16 11:22:05 ~ 11:23:23) 
bence daha eski duyurulara da bakarak ki çok sorulan bir soru sana uygun olan yeri seç. çünkü ankara'da bir yere ulaşmak için önce kızılay ulus sıhhiye gibi merkez bir yere gitmen sonra bu yerlerden gitmek istediğin noktaya aktarma yapman söz konusu. indi bindi yapman sıkıntı olmayacaksa eğer tek vesait yakınlık uzaklık durumunu düşünme derim ya da gideceğin yeri biraz daha detaylı olarak yazman gerekir.


  • sparkle kiddle  (26.02.16 11:33:45) 
helenart, kredi kartim olmadigindan rezerve edemedim ama opsiyonlarim arasinda tutacagim (mevcut fiyata son 1 oda diyor olsa da)

sparkle, acik adres verdim iki ustte; bence yeterince detaylandi :)
  • ateistanbul  (26.02.16 11:46:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.