[]

2004 opel corsa

selam, arkadaşlar 2004 opel corsa 1.3 dizel, 3 kapılı 230.000 km 15.000 - 16.000 tl arası satın alır mıydınız. aslında burda benim için en önemli husus km si. ben yılda en fazla 10 bin km kullanacam. km biraz fazla ama motor iyi deniyor. sizin fikriniz nedir.




 
alınmaz. muhtemelen ruhsatta kamyonet olarak geçiyordur. haşat olmuştur o araç. o fiyat aralığında 2000 üstü clio hb bakmanı öneririm.

madem az km yapacaksın dizel bulmaya uğraşma bence. benzinli daha az km'de daha düzgün araba bulunur.
  • holydreamer  (26.02.16 10:10:42 ~ 10:11:31) 
230 bin de dizel riskli. Arabanın hasar kaydı nedir baktırdınız mı ?
Bir de motor iyi demeyle olmuyor o işler ekspertize gidip motoru ölçtürmeniz lazım.

  • nuevo  (26.02.16 10:14:28) 
Dizele ihtiyacınız yok. Ayrıca 3 kapılı corsalar van olarak geçiyor, büyük ihtimalle yoğun ve kötü kullanılmıştır. Bütçenizi artıramıyorsanız gerekirse daha eski ama daha diri araçlara bakın.


  • Abdurrahman  (26.02.16 10:16:22) 
turbosu olmayan benzinli araçlar daha az sorun çıkarır ve daha uygun fiyatlara alırsınız.


  • fever  (26.02.16 10:27:23) 
Kesinlikle alınmaz. Alsan satamazsın, alıcısı çok az. Ayrıca 230 bin km çok çok fazla. Motor iyi derler, 10 bin km sonra elinde kalır. Belli ki şirket aracı, onu da arkadaşların dediği gibi hor kullanmışlardır. Tavsiyem bütçeyi bir miktar artırıp 4 kapılı B segment bir araç almanız. Yılda 10 bin km kullanacaksanız zaten benzinli araçlar da tercih edilebilir.


  • himmet dayi  (26.02.16 12:02:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.