[]

Spor/ vücut yapmak

Sizce spor salonuna gitmeden başarılı olma şansım var mu? Şimdi yaş 27 boy 1.77 kilo 87 ve kilodan o kadar olmasa da göbekten feci halde rahatsızım. Spor salonuna gitmeyi hiç sevmiyorum. Günlük koşu yapmayı asla ihmal etmiyorum bir de evde ufak tefek aletler var. Beslenme apayrı bi konu. Ekmek ve şekeri kestim 1 haftadır. İstisnai durumlar hariç kullanmayacağım. Varsa önerisi ya da desteği bi görüş bildirin ne olur! ;) cesarete ihtiyacım var ve tabi ki inanca!




 
ben de ayni dertten muzdaribim. spor salonuna gitmek bence onemli. evde spor yapmak falan tembellige itiyor. disari cikman lazim, sosyallesmen lazim. diger insanlarin azmini gorunce daha cok hirslaniyorsun. bence spor salonuna gitmelisin.


  • kareem said  (26.02.16 03:27:40) 
Hırs/azim kısmı salonda daha iyi olabiliyor evet, ama salonsuz koşabiliyorsan evde vücut ağırlığı ile çalışabilirsin. Yine de tüm kas gruplarını hedef alacak hareketleri öğren.

ağırlık antrenmanı olmadan sadece koşarak kilo vereyim dersen kasları da kaybedersin.
  • harzem  (26.02.16 08:07:28) 
Spor salonunda hareketleri öğrenirsin. Evde tek başına zor. Ayrıca motivasyon faktörü de var.


  • arnold schwarzeneger  (26.02.16 08:07:46) 
sadece koşunun faydadan çok zararı olur, bunu ağırlık antremanlarıyla da desteklemelisin ki yoksa harzem'in dediği gibi kasları da eritirsin.iyi ekipmanlar ve motivasyonla evde de yol alabilirsin. tamamen sana kalmış.


  • joooper  (26.02.16 08:13:35) 
evde çok başarılı olursun. ama aletleri çeşitlendirmen lazım aşağıya yazıyorum neler gerekir:

- barfiks bar
- barbel
- dumbbel
- mat
- ayna

bunlarla gayet çeşitli programlar yapabilir ve disiplinini sürdürdüğün sürece de başarılı olursun. bunun yanında yemeğine de dikkat etmen gerekiyor, ayrıca kilo fazlan vb varsa (yoksa da olur) koşabilirsin de.
  • eindaclub  (26.02.16 08:34:20 ~ 08:34:51) 
Yağ yakmak için salona gitmene gerek yok ama fit bir vücudum olsun dersen bu çok sınırlı olur. Zira evde Progressive Overload yapamayacaksın. Kendi vücut ağırlığınla yapmaya çalıştığın şeyler de bir süre sonra dibi delik kovaya su doldurmaya benzeyecek olduğun yerde saymaya başlayacaksın. Yeni salon şart.


  • angelus  (26.02.16 09:01:02) 
P90x3 bunu yap evde sonra gel dua et bana :)


  • bigcaptain  (26.02.16 09:10:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.