[]

Gün içinde alkol alan, alkolle dolaşan var mı?

İş okulda ara ara içen, damarlarında alkolü hisseden, belki daha çekilir hale getirmek için ya da farklı sebeplerden çay içer gibi, su içer gibi ara ara alan ya da çaya suya alkol, rakı koyan var mı?




 
soyle bi duyuru acmistim, yardimci olur: www.eksiduyuru.com


  • hopeless  (25.02.16 21:22:39) 
Var. Okulda sık sık iciyodum bi ara baska vakit gecmiyodu. Bıraktım ama.


  • rayde  (25.02.16 21:25:13) 
Açılmadı link. bir süre sonra vücut alışıyor buna ve sonra tatmin etmemeye başlamadı mı peki? Ben bir kaç gün denetyimledim. Çakırkeyif dolaşmak güzel bir şydi. Daha derin düşünmeyi de etkilyordu ve sporda da sorun olmuoyrdu. Alışmasından korktum vücudun.


  • Cursed Chico  (25.02.16 21:36:50) 
bi süre sonra alışıyorsun kesmiyor. bide aptal yapıyor


  • crazy.boy76  (25.02.16 21:51:56) 
gümrükte çalışırken behzat ç ve tayfası gibi yaşamışlığım var. gümrükçüler az çok bilir. çok iş yapan bir müşavirlikte çalışıyorsan mesai kavramı diye bir şey olmaz. gecenin bir yarısı gemi gelir, tır gümrükte kalır sorun çıkar, muayene memurunu evinden alırsın vs gece üçlere dörtlere kadar çalışıp sabah sekizde kalkıp işe geldiğim çok olmuştur. alkolsüz bu iş yapılmaz. öğle yemeğinden sonra iki bira çakılır. bürodan çıkar gümrüğe giderken tekelde ayak üstü bir bira atarsın. arada mola verir arkadaşlardan birini alır arabada serinlemek için bir tane daha... akşam yemeği var bunun. patron ofisi terkeder, meyhaneye çevirmezsen olmaz. öyle işte. yaşlandım valla.


  • burty  (25.02.16 22:21:04) 
ünide tiyatro bölümü okuyorum hocam. provalarda içmeyince çekilmiyor valla. yüzünü görmeye tahammül edemediğin insanla burun buruna 6 7 saat... bir şişe şarap alıyorum genelde iki gün yetiyor. etkisi geçtikten sonra gelen o saçma yorgunluk olmasa keşke.


  • darksdantes  (25.02.16 22:56:59 ~ 22:57:26) 
acilmayan duyuruyu sadece sozluk yazarlarina acik bir sekilde acmisim. soyle ki:
i.hizliresim.com

  • hopeless  (26.02.16 05:07:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.