[]

50cc skuter tavsiyesi

sanırım ehliyetlerde yapılan son düzenlemeye göre B sınıfı ehliyet sahipleri 50cc'ye kadar skuterleri kullanabiliyor değil mi?

eğer bu doğruysa 50cc'lik bir skuter almak istiyorum. aslında aklımda honda today vardı fakat sıfırı yok artık. sıfır olarak bulabildiğim tek seçenek mondial 50 revival. acaba bu motoru bilen, kullanan var mı? ya da başka bir skuter tavsiye edebilecek?

sıfır mondial yerine eski de olsa honda today al geç mi dersiniz?

 
hele ki büyük şehirde yaşıyorsanız doğru dürüst bir hoca veya kurumdan eğitim almadan binmeyin derim. yasal olarak böyle bir hakkın verilecek olması (ki o kısmından da emin değilim) bunun makul bir karar olduğu anlamına gelmiyor.


  • 386 dx  (25.02.16 15:08:00) 
soruya cevap degil ama, A2 al gec derim. O kadar zor degil motosiklet ehliyeti almak. masrafli da degil. 50cc ile trafikte ezilecegine, 250cc bir xmax ile gazla git derim.


  • jimicik  (25.02.16 15:11:35 ~ 15:34:04) 
motosiklet.net forumlarında daha geniş bilgi bulabilirsin. mondial ile ilgili hiç fikrim yok ama today e çok küfredildiğini duydum gitmiyo çekmiyo yağ yakıyo felan diye. ben olsam 2 bine sıfır mondial alırdım. baktın ki sarıyor al normal a2yi (a oldu galiba şimdi) büyüt cc yi


  • genc irisi  (25.02.16 15:18:18) 
Motosiklet.neti karistirayim iyisi mi. Benim de aklımdan mondial geçiyor.

Daha guclu bir motosiklete, dolayısıyla A tipi ehliyete ihtiyacım yok açıkçası, sadece dümdüz bir yerde gidis geliş 7 km civarı yol yapmak için istiyorum. Hafta sonları ailemi gormeye, dışarda çay kahve içmeye giderken kullanacağım. Arabayla gitmek için çok kısa mesafe, park yeri ayrı dert zaten. genelde bisikletle gidiyoruz ama hazır böyle bir hak verilmişken (verildiyse yanı) motosiklet alasım geldi. Onun keyfi başka malum.

Motosiklet sürmeyi biliyorum ama yine de pratigi arttirmak icin eğitim alacağım. Yeri gelmişken onu da sorayim; izmir'de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mi?
  • orient blue  (25.02.16 21:11:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.