[]

türkiye'nin doğusu artık gezilmez mi?

mardin, gaziantep, şanlıurfa, hatay, kilis.




 
niye gezilmesin? mesele terörse bu şehirlerde bir sıkıntı yok, hoş olsa da gezmeye mani değil. ben ohal varken hakkari'ye bile gitmiştim gezmeye. gidin görün saydığınız şehirleri


  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (25.02.16 13:30:29) 
Hatay ve G.antep ne alaka ben anlamadim? Oralarda bir sorun yok. Dogu dedigin yerler de zaten guneydogu.


  • Traveller  (25.02.16 13:41:50) 
karmaşa, ışid, pkk, bomba, mülteciler, terör, kaçırılma, gasp edilme, öldürülme. canımızdan olmak istemeyiz.


  • pinkpeony  (25.02.16 13:42:35) 
hatay'a gidecektim geçen haftasonu iptal ettik ordan bomba filan atılıyor diye. keşke etmeseymişiz diyoruz şimdi.

mardini kilisi bilmiyorum ama nisanda antep'e gidiyorum, orası baya büyük şehir zaten, istanbulla pek farkı yok. urfa da öyle. sıkıntı çıkmaz ikisinde büyük ihtimal.
  • fakyoras  (25.02.16 13:44:36 ~ 13:54:44) 
Hatay ve Gaziantep'te yalnizca Suriyeliler var. Hatay'da Kurt zaten cok az. Orada en bastan zaten Araplar bolca vardi. Ikisinde de teror yok. Hatta ikisi de Istanbul'dan Ankara'dan daha guvenli.


  • Traveller  (25.02.16 13:45:02) 
birkac gun once oradaydim. gaziantep'te hic abarti denecek kadar suriyeli gormedim. istanbul'da daha cok. cunku oradan direkt goc ediyorlar.

guvenliksiz bir durumu yok bence oralarin. hicbir sey olmaz.
  • bohr atom modeli  (25.02.16 14:00:17 ~ 14:00:30) 
2 hafta önce Hatayı gezdik 5 kişi yedik, içtik, alışveriş yaptık. Bir sorun yok.


  • poseidon1  (25.02.16 14:23:21) 
sen gezme ulan... istanbul çocuğu.


  • ya ben lan neyse  (25.02.16 15:12:28 ~ 15:13:54) 
bir hafta önce antep'e düğüne gidip lastik yanan barikat dolu caddeden geçemediği için arabasını kaldırımlardan falan geçiren arkadaşım var. istersen sözlük nikini vereyim kendin sor.

acelesi yoksa sakin zamanda gezmek daha iyidir. en azından tedirgin olursunuz.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (25.02.16 15:41:38) 
bahsettiğin şehirlerin hepsi güvenli gönül rahatlığıyla gidebilirsin. iş nedeniyle gidip gördüğüm için biliyorum.


  • jamalbsf  (25.02.16 15:49:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.