[]

sevdiklerimin doğum tarihlerini dövme yaptırmak gibi bir düşüncem var

dedemin, anneannemin, babamın, annemin ve benim doğum tarihlerlimizi kolumun arkasına roma rakamıyla yazdırmayı düşünüyorum. 2-3 senedir var bu fikir aklımda ama çevreden "çok ergence" "millet ayıplar" "dışlanırsın" ve "yaptırma pişman olursun sonra" gibi şeyler söyleyen çok oldu. tırsmadım değil. bi de buraya sorayım dedim. yarına randevu aldım bu iş için dövmeciden. istiyorum ama sonradan sıkıntı çıkarsa diye de yusufluyorum hafif. ne diyosunuz? yaptıram mı?

not: yaş 26, erkeğim


 
ne sıkıntı çıkabilir. sizin dövme seçimleriniz yüzünden kim sizi yargılayabilir? ha yapıyorlarsa da bırakın yapsınlar size ne. istediğini yaptır. sen pişman olmayacaksan kimseyi de takma.


  • interview with the vampire  (25.02.16 10:49:37 ~ 10:50:42) 
hocam şimdi istiyorum ama hani sonradan vazgeçilecek bişey değil ya korkutuyor. gerçi 2-3 senedir hala aklımdaysa çok pişman olmam gibi geliyor. sonuçta hep seveceğim insanlarla ilgili. kız arkadaşımın doğrum tarihini vs yazdırmıyorum, aileminkini yazdırıyorum. bilemedim yine de.


  • spina scapula  (25.02.16 10:53:41) 
En kötü ihtimalle üstüne başka bir şey yaptırır kurtulursun.


  • lcha  (25.02.16 11:01:24) 
göremediğin bir yere yaptıracaksın. nasıl sıkılasın ki? görmeyeceksin


  • interview with the vampire  (25.02.16 11:02:09) 
banada yaptırırken bir sürü kişi laf etti birinden delicesine pişmanım nasıl böyle bir mallık yaptım bilmiyorum ama diğerinden hiç pişman olmadım.

pişman olmadığım seninkine benzer bişi..
kendinden eminsen kimseyi duyma ama emin olduğu sanıp yıllar sonra yaptıran aklımı sikeyim diyedebilirsin ona dikkat et.
  • mantarliborek  (25.02.16 11:03:25) 
Saçma ve gereksiz bana gore. İleride pişman olur musun bilmem de, ne gerek vardı dersin muhtemelen.


  • nucleon  (25.02.16 11:46:55) 
fikir fena değil de 5 doğum tarihi biraz fazla olmaz mı? her biri 9 rakamdan 45 rakam edecek ve muhasebe defteri gibi duracak muhtemelen. anneninkini yaptır geç. anne pişman etmez.


  • littlejack  (25.02.16 12:34:33) 
istiyorsan yaptır ya millete ne, milleti memnun etmek için mi yaşıyoruz?

önemli olan senin ne istediğin, eminsen yaptır.

idit: bana da zamanında, ay biraz büyük değil mi, pişman olursan nolacak, yaşlanınca nolacak vs bi sürü dırdır ettiler, dinlemedim yaptırdım ve iyiki yaptırmışım, çok seviyorum, 5 sene geçti hala durup durup bakasım geliyor valla:) yaptırmasam içimde ukde olarak kalacaktı ölene kadar. hayat kısa
  • peggy  (25.02.16 13:28:06 ~ 13:32:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.