[]

Bebek Arabası

Bebek arabası alırken nelere dikkat edilir arkadaşlar? Çok pahalı olmayan bi bebek arabası markası önerir misiniz? Yeni doğan bebike alınacak




 
bilinen bir marka olsun. çift yönlüler iyidir. puseti tamamen yatar pozisyon alsın. körüklü güneşliği olsun. sağlam olsun.

örnek:
www.hepsiburada.com
  • conrad moricand  (24.02.16 22:02:52) 
Casual-cadillac


  • intihar etsem de kendime gelsem  (24.02.16 22:24:10) 
Tek önerim hafif ve çift tekerli olmasın
Edit:ağır olmasın yazacağıma yanlış yazmışım:(

  • gullak  (24.02.16 22:57:28 ~ 28.02.16 12:42:25) 
@gullak'in aksine hafif olmasını öneririm. Toplu taşıma kullanmanız gerekebilir. Yalnız seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz. Yokuslarda iterken (özellikle sezaryen vb durumunda) ağır araba iyice zor gelir.

Çift yönlü olması önemli.
Yalnız dolaşırken tek başınız kolayca hakim olabilmelisiniz. Unutmayin o arabayla market reyonlarında, magazalarda reyon aralarında dolasacaksiniz.bu yüzden kolay yonetebileceginiz bir araba önemli.

Sapların baston tipi mi yoksa duz mu olacagina da dikkat edin. Mesela ben ufak tefek bir kadinim. Arabadan bebegin yuzune uzanmak isyesigimde diger modellerde kollarim yetismiyordu.bebegin yüzüne ulaşmak için arabanın yanina gelmem gerekiyordu. Bu yüzden baston tip seçtim.

Çok önemli olmasa da araba altındaki ek sepetin islevselligine de bakin. Bazı arabalarda çok küçük, bebek çantası sığmaz.

Tek elle kolayca ya da en azindan en az hamleyle açılıp kapatılabilmesi.bu önemli.

Garantisi, yedek parça servis erişimi de önemli.

Denemeden almayın.
Ben kraft'in bir modelini beğenmiştim. (1500 civariydi)Ama bu tip detaylara bakınca başka bir marka aldim. Hem daha uyguna geldi hem de benimle bütün, kullanımı kolay bir araba oldu.

Şunu aldık biz:

www.hepsiburada.com

Ben mağazadan 1000 liraya aldim. Internette de 999 civarından başlıyordu. Bakmayın siz hepsiburada fiyatına :)
  • balik kraker  (25.02.16 00:33:18) 
Mobil edit: çok pahalı olmayan demissiniz şimdi gördüm.

Ihtiyacinizin ne olduğu da önemli.

Benim aldığım arabada ana kucagi da var. Ana kucagi da hastaneye goturup getirirken ve evde pek cok zaman lazım olacak.

Yazdığım kriterleri gözönüne alarak Daha uygun bir şeyler bulursunuz. Ama denemeden almayın. Deneyin,gerekirse internetten alın.
  • balik kraker  (25.02.16 01:10:30) 
Hafifler turkiye yollarinda kaldirimlarinda cok ziplar, buyuk tekerler kaymak gibi kayar ama hem agirdir hem de belki araba bagajina sigmaz

O nedenle ne icin daha cok kullanacaginiz onemli. Bende mesela hem maclaren globetrotter hem de jane rider var. maclaren'i uzun sure kullanamiyoruz. Jane'de oglan mutlu biz mutlu.

Bi de tik verin lutfen zaman ayirip cevap yazanlara
  • la noix  (25.02.16 08:05:48) 
Sağlam olsun orası burası oynamasın dersen ben iki cocugumada mc laren aldım çok sağlam ikinci ellere de bak


  • steward  (25.02.16 08:15:04) 
kimsenin hiçbir yerde bahsetmediği, dikkat etmediği ince bir tasarım detayı var ki. buna dikkat edilmezse o arabayı sürmek eziyete dönüşüyor.

milliyet internet sitesi gibi başlık oldu ama o özellik şu ki, bebek arabasının arka tekerleklerinin ayaklarınıza ne kadar yakın olduğu veya arka tekerleklerin arasının açıklığı. bazı arabalar var, sapından tutup arabayı sürerken her adım attığınızda arka tekerlekleri tepikliyorsunuz. yani o tekerleklerin arası ya açık olacak, ya da adım mesafesinden uzakta duracak ki adım attığınızda ayağınız tekere denk gelmeyecek.

onun dışında çift yönlüymüş, tam yatarmış, yok bilmemneymiş, ben de çok aradım, birçoğunu sırf o özelliğe dikkat ettim diye mecburen kullandım, çok da lazım olmadı. chicco living puset + ana kucağı idi bizimki.

rahat kullanım, hafiflik, kolay katlanabilirlik, katlanınca arabanın bagajına sığabilirlik falan.

bu arada ana kucağı denmiş. ana kucağı bir tek arabaya takıp araba koltuğu olarak kullanırken ve ilk aylarda bebek arabasına takarken iyi. arabayla değil de elinizde taşıdıktan sonra niye bavul gibi ana kucağıyla taşıyorsunuz ki? omzunuza yatırıp sarılın. biz hep öyle götürdük hastaneye doktora.
  • kibritsuyu  (25.02.16 10:02:25 ~ 10:03:34) 
Bir de sunu buldum, detayli degil ama derli Toplu yazmışlar
www.dehabebekler.com

  • balik kraker  (25.02.16 21:15:31) 
Maclaren tavsiye ederim ben de. Gerçekten çok kaliteli.


  • mza  (25.02.16 21:25:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.