[]

İcra borç bilgilendirme kağıdı

Arkadaşlar az önce bu kağıt geldi. Aidatlar ödenmemiş diye. 870 TL tutarında. Ben de kira artı aidat adı altında ev sahibine gönderiyorum. Ama belli ki ya yatırmamış ya yanlış bişe olmuş. Ki ev sahibi de hani iyidir. Kira artışı için bile "sen yap bişeler dedi". Geçen sene aidatlar yine artınca bana artır demeden kendi cebinden vermiş zaten. Sonra ben verdim ama. Şimdi arıyorum bilgi vermek için kapalı telefonu. Aklıma her şey geliyor yani şimdi. Ama girmiş bi saat önce whatsapp a. Her şey evet açık belli bankada. Eft lerime bakıp görülür. Ama korkuyorum da hani şimdi bu parayı diyince ev sahibi ödemiyorum der mi, sen öde der mi, bi çamurluk olur mu diye. Beni bi rahatlatın ya..
Yaa var ya bıktım kira evin sorunlarından.



 
Gidip hemen itiraz et ilgili icra mudurlugune. Bu arada kagidin icra mudurlugunden gekdi di mi? Eger avukatlik burosu a4 e basip yolladiysa bir hukmu yok simdilik.eger icra mudurlugunden geldiyse al eft ciktilarini ve kira sozlesmeni gidip borca itiraz edeceksin.etmezsen evet borc benim diye kabullenmis olursun unutma.


  • pinman  (24.02.16 21:33:09 ~ 21:33:36) 
icra kağıdının geldiği adliyeye gidip bahsettiğin dekontları da sunarak icraya itiraz edebilirsin böylece takip süreci durur. ancak bunu yaparken haklı olduğuna emin olman lazım. aksi durumda icra inkar tazminatı denilen bir bedeli de ödemen gerekir.

aksi takdirde senin evsahibin ile olan ilişkin icra dairesini bağlamaz ve işlem devam eder. yanılmıyorsam tebligatı teslim aldığın tarihten itibaren 1 hafta vaktin var itiraz için. ancak süreye emin değilim bunu bir avukata danış.
  • orpheus  (24.02.16 21:35:45 ~ 21:36:45) 
Yok sanırım sitenin kendisinin yaptığı bilgilendirme formu bu. Çünkü zarf yok. Ve a4 de.


  • evc  (24.02.16 21:37:31) 
Ve adliye falan yazmıyor. Eğer ödenmez ise yasal işlem olacak yazıyor. Sanırım o zaman adli yolu kullanacaklar.


  • evc  (24.02.16 21:38:34) 
adli kurumlardan gelen kağıtlar damgalı olur ve iadeli taahhütlü gelir.


  • orpheus  (24.02.16 21:48:17) 
Yok bu öyle değil en azından şimdilik. De benim hani ev sahibini bilgilendirdikten sonra ayrıca bişe yapmam gerekir mi? İlk kez böyle bişe yaşadım. Acemiyim.


  • evc  (24.02.16 21:50:16) 
site bilgilendirme kağıdı yollamış, ev sahibine durumu anlat


  • oscar  (24.02.16 23:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.