[]

Interstellar'dan daha iyi film yapılacak mı sizce?

Aylar sonra tekrar bakayım dedim, belki zamanında abartmışızdır çabuk gaza gelen bir nesil olarak; aynı heyecan yine var yahu.

Ne yapsınlar da bundan daha iyi bir film olsun? (Bu konuda tabi...)


 
yapılacak


  • xseddx  (24.02.16 20:35:20) 
bence overrated bir film o yüzden interstellardan önce çekildiği gibi sonrada çok daha güzel filmler çekilecek.


  • basond  (24.02.16 20:36:43) 
Overrated +1

Shutter island gerçeği var.
  • nucleon  (24.02.16 20:39:54) 
yapılacak elbette.
shutter island ile interstaller'ı karşılaştırmak doğru değil. farklı kulvarların filmleri. contact ile karşılaştırılabilir en doğrusu.

  • cekilmis gayfe  (24.02.16 20:48:58) 
böyle bir şeyler sorarken "ulan acaba biz mi bilmiyoruz" diye hiç içinizden geçmiyor mu sahiden? baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağır bağır bağıran müziklerle birlikte ekstra anlam, aşırı anlam yüklenen sahneler nedeniyle mi bu heyecan genel olarak yoksa aşırı komplike gibi duran olay örgüsü nedeniyle mi?


  • kaufman  (24.02.16 21:02:59) 
STV yıllardır yapıyor, beşinci boyut falan :P Cidden film iyi gidiyordu ama o sonu hiç olmadı be kafka. Bi de gereksiz kasıntı bi havası var her şeyi biliyormuş gibi, biraz mizahi biraz daha rahat olabilirdi.

bu arada Interstellar'ın bilimkurgu değil aile ilişkileri üzerine bir dram olduğunu iddia ediyorum, halen arkasındayım. Şekil olarak bilimkurgu gibi duruyor ama Nolan da zaten baba-kız ilişkisini dünya üzerine birkaç mesaj verip öyle daha etkili anlatmak istemiş -ki kötü tercih değil ama yine de gereksiz kasıntı olmuş.
  • rodriguez2  (24.02.16 21:07:27) 
şöyle değiştirelim başlığı bence "hans zimmer daha iyi müzik yapacak mı?" filmin başarısı hans zimmer'ındır.


  • jackyr  (24.02.16 21:15:08) 
overrated film +1 sonu bok gibi


  • masa penisi  (24.02.16 21:30:00) 
The Matrix'den demek istedin herhalde


  • spankenstein  (24.02.16 22:06:50) 
abartmayın be.
adam karadeliğe girip bilmem kaçıncı boyuttakilerle görüşüp kızına mesaj gönderip bilmem ne teoremini çözdürüp karadelikten geri çıkıyor uzaya. uzayda sürüklenirken şans bu ya elemanı buluyorlar.

adam karadeliğe girip çıkıyor lan. çoşmayın. Nolan 'sonunu nasıl bağlıycaz olum!?' diye en az 2 hafta düşünmüştür. sonunda yapımcıdan 'skcem sizin bütünlüğünüzü çekin lan filmi' çökertmesi gelince 'skerler abi ben sokucam çıkarıcam adamı sonra kızı için yaptı falan deriz' demiştir.

bir kere hikayede bütünlük yok filmde. nolan bir de çok çalmış film için film zaten.
%20 cameron %20 kubric %20 europa report %40 nolan yüzdesiyle gidiyor.
  • dedim dedim de kime dedim  (24.02.16 22:17:03) 
çok iyi film ama en iyi de değil. daha iyisi var zaten.
misal bence onunla aynı yılın filmleri olan birdman ve whiplash daha iyi bence interstellar'dan.

bu yıldan da the revenant bence interstellar'ın üstünde bir iş.

tabii bunlar çok öznel şeyler sonuçta. bana göre böyle, sana göre öyle. tartışsan ne olacak.
  • bir fincan kahve ile film izlemek  (24.02.16 22:21:26) 
yapılmışı var, contact.


  • devilred  (24.02.16 22:23:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.