[]

Ankara'nın Değnekçileri

20 küsür yıldır İstanbulda yaşıyorum. Geçenlerde günübirlik Ankara gezisi yaptık arkadaşlarla. Bu değnekçiler gerçekten çok göze batıyor.

Ankara kalesine çıktık. Bir tanesi anahtarı istedi. Vermedik. Başka sokağa girdik. Bir tanesi dükkanın önünde oturuyordu. Dükkanın sahibimi midir çalışanı mıdır bilmiyorum ama 5 liraya ona bıraktık.

Şehir içerisinde de dikkat çekiyorlar.

Ankaralı bir tanıdık ile görüştük. Şehir merkezinde işi olduğunda arabasını kapalı otoparka bıraktığını, kısa mesafelere yürüyerek veya taksiyle gittiğini söyledi. Çünkü geçenlerde büfeci değnekçiler tarafından bıçaklanmış ve hayatını kaybetmiş

Gerçekten bu kadar ciddi mi durum? Belediye niye bir şey yapmıyor?

 
çoğunluğu belediyenin itleri de ondan. kale tarafı zaten ihaleyle satıldı. ulusda eylem yapan esnafa kurşun sıkıp yirmi yaşında genci öldürdü bu değnekçiler ve toplamda 1 yada 2 ay kadar paralı otopark işi kalktı şimdi yeniden başladı şerefsizler.


  • genc irisi  (24.02.16 19:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.