[]

Aksiyon kamera ile yaratıcı selfie çekimi

Herkese selamlar duyuru sakinleri,

Birkaç gündür yaklaşık 200 adet foto çektim ama bir türlü özgün bir foto yakalayamadım :( Ya benim suretimin fotoğrafa dahil olmasından ya da hep sıradan şeyler diye düşündüğümden midir bilemedim.

Neyse sorum şu, 200 tane fotodan sadece birisini beğendim ve bunun gibi değişik olmayan fotoğraflardansa özgün ve ilginç şeyler çekmek istiyorum.

Önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

 
aynı yükseklikle farklı yerlerde fotoğraf çek timelapse yap sonra


  • dodi el ford  (24.02.16 13:57:35) 
@dodi el ford hemen hemen tüm videolarım timelapse zaten vlog için, pov projesi de sürüyor. Tamamlayabilirsem ilginç olabilir diye umuyorum.
Çok teşekkürler yorumunuza.

Ama sorum daha çok selfie çekimi ile ilgili, değişik ne yapabilirim :)
  • Northern Mariner  (24.02.16 14:00:25) 
Selfie çubuğuna aksiyon kamerası bağlanmaz. Ayıptır. Vücuduna sabitlemen lazım ki selfie nin hakkını veresin. Hep aynı açıdan görüntü alması lazım yani


  • hasmetizm 2046  (24.02.16 14:54:06) 
*fotoğraf dışında*

feiyu gimbal tarzı bir aletle sıfır titreşimli, güzel videolar çekebilirsin diye düşünüyorum.

www.youtube.com
  • raif_efendi  (24.02.16 15:08:53 ~ 15:09:06) 
@hasmetizm 2046 doğrudur ama 120-170derece açı kapsayabilmesi gayet güzel şeyler ortaya çıkartıyor.

@raif_efendi Dji Osmo düşünmüştüm ama sonradan vazgeçtim 2 katı para vermek durumunda kalmamak için. Feiyu listemde ancak halen Dji Osmo'daki gibi kameraya yön verebilme vs. gibi özellikleri olup olmadığı sorusuna yanıt bulamadım.
  • Northern Mariner  (24.02.16 15:24:06) 
Çok sığ bir yorum olacak ama selfie çubuğu görünen selfieler beni irrite ediyor.


  • Aman Sen de  (24.02.16 15:32:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.