[]

nedensiz ben / serseri serbest stili'nin kim olduğunu biliyor musunuz?

artık herkes duymuştur; bu işi devam ettiremez sanıyoruz ama devam ettirebiliyor.

merak ettim, siz biliyor musunuz bu "nedensiz ben" nick'inin kim olduğunu?


 
dolandırıcı değil miydi?


  • fakyoras  (24.02.16 11:30:47) 
Mahsum Aslan kimdi?


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (24.02.16 12:36:53) 
gayet de devam ettirir. ne engel olacak ki sanal ortamda?

"nedensiz ben" nickiyle faaliyette iken herkes duyuru'ya yüklendi niye uçurulmuyor, niye hala tutuluyor diye, o zaman da uçurulmamasının daha iyi olacağını savundum. yahu nicki belli, sabıkası belli, uçurunca yeni nickle gelip devam edecek dedim, en azından dursun da o nickle yapacağı işlere karşı millet dikkatli olur en azından dedim, tepki aldım, hakaret aldım, şahsi fikrimi söyledim diye "moderasyon aciz" diye moderasyona yüklenildi, nihayetinde uçuruldu.

bu da uçurulur, kurbağalama stili diye geri gelir devam eder. bilsen ne olacak, sanal ortamda sınırsız kimlik imkanı var.
  • kibritsuyu  (24.02.16 12:46:32 ~ 12:46:54) 
Dolandırıcı niceler hesap satışı üzerinden parayı alıp vın tarzında çalışıyorlar.


  • gozu acik sevisen yahudi  (24.02.16 13:02:35) 
İcraatına devam etmesin nedeni moderasyon ya da onu/onları uçurmayan birimler değil, parasını verip kısa yoldan işini halletmeye çalışan insanlar. Böyle insanlar olduğu sürece bu tip dolandırıcılar da tabii ki var olacak, bunun önüne geçemezsiniz. Ayrıca bir çaylağın 2 sene sıra bekledikten sonra aldığı yazarlığı 150 lira verip 5 dakikada almaya çalışan herkes hak ediyor bunu. Ha hırsızın hiç mi suçu yok derseniz var tabii. Onun için de çözüm yasal yollar. Ona başvurmanız gerekir.


  • syd  (24.02.16 13:08:53) 
Sour; Alma. Kitabı kitapevinden bileti de gişeden ya da internetten alacaksan yetkili kurumlardan alırsın olur biter. Ha sıfır kitaba paran yetmiyorsa 2. el satış yapan yerler var, oradan da alabilirsiniz. Çözüm basit yani. Ne idüğü belirsiz insanlarla ticaret yapıyorsan bu seni bağlar, ticaretin gerçekleştiği yeri değil.


  • syd  (24.02.16 13:36:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.