[]

duyuru kadınlarına bir sorum var

pisuvar

postimg.org

bunun ne olduğunu bilmeyen var mı aranızda? tuhaf bir soru oldu ama bugün kullanırken geldi aklıma nedensizce. sonuçta kullanmıyorsunuz ve herhangi bir şekilde olduğu yere girmediğiniz ya da internette, televizyonda vs karşınıza çıkmadığı takdirde (ki özellikle çıkması için bir sebep yok) bilmeniziçin bir sebep yok. bir erkek olarak hayatımın sürekli içinde olan bir şey olduğu için de 'pisuvar'a yabancı birileri var mı diye merak ettim. aslında pisuvarsız bir dünya nasıl olur onu düşünürken, acaba kadınlar arasında var mıdır böyle biri diye geldi aklıma. evet arkadaşlar, bu sorunun cevabı ile hayatın anlamını bulmaya bir adım daha yaklaşacağız sanırım :D

ekleme: aklıma geldi de, bilmeyen tanıdığı olan erkek duyurucularımızı da bekliyorum :)

 
ortaokulda herkes erkekler tuvaletine girip bakmıştır yani
bilmeyen yoktur :)

  • neira  (23.02.16 18:21:37) 
sanmıyorum ya pisuvarı bilmeyen insan olacağını


  • sta  (23.02.16 18:22:08) 
neden bilmeyelim yahu.


  • kuzey li  (23.02.16 18:23:11) 
i.imgur.com

Elbet bir yerlerde vardir.
  • Silesius  (23.02.16 18:29:44) 
vardır mutlaka bir yerlerde bilmeyen beri. ben biliyorum. ilkokul-ortaokuldayken erkek tuvaletine girilmiştir yani +1 kapıdan geçerken görsen "anne bu ne" desen bile bilinir yani.


  • rayde  (23.02.16 18:32:33) 
Ben de bilmeyen olacağını sanmıyorum ama ne zaman öğrendiğimi hatırlamıyorum. Sonuçta kullanmadığım şey, kime sorup öğrendim ya da kim söyledi acaba? Aile değil, onu biliyorum.

Bideyi bilmeyen vardır ama.
  • aychovsky  (23.02.16 18:46:41 ~ 18:47:45) 
Sanırım askerlik yapmadın


  • all girls dream  (23.02.16 18:51:46) 
Bazen -ozellikle de rlitist seksenbesinci dalga coffee shoplarda- wc'deki bayan ve erkek sembolleri sacma oluyor ve karistirilabiliyor. Genelde de pisuvar tam kapinin karsisinda oluyor. Cogunlukla o sembole takilmadan pisuvari gorup kadinlar tuvaletine giriyorum

Kadinlar tuvaletine yanlislikla girip pisuvar yoklugunu fark etmeyen erkekler bence daha ilginc
  • la noix  (23.02.16 19:24:46) 
duydum ben de daha önce :D belki bazı köy yerlerinde filan duymamış olanlar olabilir. hani televizyonu, umumi tuvaleti olmayan yerlerde vs..


  • utkuren  (23.02.16 21:14:01 ~ 21:44:43) 
@utkuren, @all girls dream'in cevabı da aslında senin verdiğin cevaba geliyor. özelden sordum, işte pisuvar'da ayak kafa yıkayan insanlar varmış. ancak bahsettiğiniz bu tip insanlarla aynı dünyayı, gerçekliği paylaştığımızı düşünmüyorum. bu dediğim aşağılama mı? hayır. tamam öyle gibi duruyor ama değil, aşağılamıyorum. aynı dünyayı paylaşmıyoruz, o yüzden benzer ortamlarda yaşayan insanlar olarak gerçekliğimizin içerisinde bulunan bir nesnenin karşılığının olmayan biri var mı diye merak ediyorum.


  • air  (24.02.16 17:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.