[]

trafik sigortası nasıl daha ucuza gelir?

Merhaba.
yeni bir araç alacağız, eşimin üstüne mi olsa daha uyguna sigorta yaptırırız benim üstüme olsa mı karar veremedik bir türlü.

şöyle ki eşimin üstüne daha önce hiç araba olmadı ama 34 yaşında, erkek.
benim üstümeyse 5 yıldır sigortası hiç bozulmamış araba var ama 27 yaşındayım. bir de kadınlara daha fazla fiyat çıkabiliyor sanırım?

bu şartlarda hangi değişken daha etkili?

 
ya olsa bu parametreler bir seyi degistirse bile cok az değiştirir.

Arabayı çok kullanacak kisinin ustune olmasının faydası var.

ayrıca sompo japan sigortayı öneriririm. çok uygun fiyatları var.
  • anonymice  (23.02.16 09:43:03) 
@ananoymice hasarsızlık indirimi %20 falan. az değil yani.

ama yaş avantajının daha çok olacağını söylüyorlar genelde de. bilemedik yani.
  • chieko  (23.02.16 09:51:37) 
@chieko

herkes bana 900 fiyat verirken sompo japon 500 verdi. o yüzden pek farketmez diyorum ben.

adamlar yuzde 50 daha iyi fiyat veriyor.
  • anonymice  (23.02.16 09:54:24) 
Trafik sigortasını gelecek ay yaptıracağım ama geçen sene en iyi fiyatı Genarali vermişti. Websitesi üzeriden fiyat teklifi alabiliyorsunuz. Kaza sonrası olaylara yaklaşımları ve ödemeleri nasıldır bilmiyorum, aslında sigorta araştırırken bu da çok önemli.


  • Tutkun  (23.02.16 10:43:02) 
Şartlarını da karşılaştırın, yalnızca zorunlu diye yaptırıp geçeyim demeyin.

Ben yaptırdım oradan biliyorum :)

31bin lira araç başı teminat mı olur lan? dedim. Mercedes's çarpsam borçlu çıkacağım, güya sigorta var.
  • burfak  (23.02.16 12:23:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.