[]

Karışık kız mevzusu vol 2.

Öncelikle selam. Arkadaşlar derin bir mevzunun iiçine düştüm. Tecrubesine güvendiğim kişilerden de görüş aldım. 1 aenedir bir kız tanıyorum iş sebebiyle. Kız ile tanıştığımda uzun süredir giden bir ilişkisi var idi. Ben kızı ilk gördüğüm andan sosyal mefya vasıtasıyla önce ınstagram sonra swarm gbi sosyal medyanın nimetlerinden yararlanarak telefonunu aldım. Şöyle soyliyim kız bizim bitün durumumuzu iş dolayısıyla biliyor maddiyat açısından, zaman ile babam kızı çok sevdi, ben kızla 1, 2,3. Görüşme derken 4. Görüşmede erkek arkadaşıyla ilgili şu cevabı aldım. Akıl mı vicdan mı arasınayım ve vicdan yapıyorum açıkcası cevabını aldım. Gel zaman git zaman beraber kafelere gitmeler, maçlara gitmeler tarfımdan güzel ve kıymetli hediyeler verilmesi oldu. Her seferinde de görüşmelerde samimiyetimiz ilerledi.

Şimdi durum şudur ki ilişkisi bu durumda olan bir kıza hisler soylnir mi ? Tanıdğım ve tecrubesine guvendiğim herkes soyle kurtul zaten bu kadar ilerlemezdi diyor. Ben yabancı olan sizlerinde görüşünü merak ettim açıkcası ? Ne yapmalı ?


 
Sen soylemesen de kiz anlamistir zaten. Bunu sesli olarak dile getirdiginde kiza "secim yap" demis olacaksin.

Sahsi gorusum sevgilisi olan kiza yurunmez, bu duruma karsilik veren kiza guven olmaz. Yarin aynisini senin icin de yapabilir.
  • turuncu sufle  (22.02.16 23:00:11) 
@turuncu sufle +1

bir insan iki kisi arasinda kaliyorsa ikincisini secer. ikincisi aklini celmese birincide kalir her zaman.

yani durumu anlamistir ki hala araniz boyle arada kalmasi... baska bir zaman dilimi icerisinde seninle bir baskasi icerisinde daha kalacaktir.

kararsiz ve net olmayan insanlarla fazla durmayin.
  • evimin paspasi  (22.02.16 23:04:40) 
turuncu sufle söylenebilecek her şeyi söylemiş, bugün kızın erkek arkadaşına yarın sana...


  • she is gone  (22.02.16 23:06:38) 
çok benzerbir durumu yasadım kız tarafı bendim. sevgilim vardı ama ilişki tam yürümüyordu. kurs dolasıyla 4 ay boyunca haftada 4 gün görüştük. birlikte eve yürümeler, seminerlere söyleşilere birlikte gitmeler. tüm bu süreç boyunca bir kez bile değil yanagından öpmek, elini bile sıkmadım. hiçbir fiziksel temasda bulunmadım.
sevgilimden ayrıldıktan sonra hemen öpüştük zaten ve sevgili olduk. sonra 2 sene sürdü hatta bir dönem o yurtdısındayken de devam etti ve aldatmadım onu. sonra farklı ülkelerde yürümeyeceği için bitirdik. o iki senelik ilişkiden 3 sene sonra ancak yeni sevgilim oldu. öyle herkesin söylediği gibi sana da yapar diye bir durum yok. ayrılamıyordur inan kolay değil onun açısından da.
sonuçta hiç bir örnek için tam bir şey söyleyemem ama benimki de böyleydi bil istedim.
  • fasulyek  (22.02.16 23:17:41) 
Arkadaşlar o durumu bnde çok düşündüm ancak, aşk diye bişey var işte, bilirsiniz, buna kondu. Beyni meşgul etmeye başladı ve yaptığım işlerde verimim düştü... Biraz da bundan bu kadar takıldım.


  • czn  (22.02.16 23:18:51) 
Yani durum buluştuğumuzda hep şuna geliyor ikimizde zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz sözü oluıyor. Ben adımı hep o ilişkiden atamıyordum ama şu son buluşmalardan sonra pek bi artmaya başladı hisler...


  • czn  (22.02.16 23:21:00) 
az görüş o zaman, yukarıda birisi "kolay değil" vs demiş ama bunlar işin bahanesi. kız tarafının hep bir bahanesi olur zaten ;)
madem aşık oldun otur konuş, tepkisinden anlarsın zaten olayı.

  • she is gone  (22.02.16 23:22:51) 
kız seninle olmak istese seninle olurdu. ikincisi bu kadar peşinde koşarak + hediyeler vs. durumunu daha da zora sokmuşsun. bundan sonra bir ilişki olsa bile dengeleri sağlaman çok güç olacaktır. ayrıca bir ilişkisi varken seninle flört eden bir kız. seninle sevgili olduğunda da başkaları ile flört edecektir. huy kolay değişmiyor bunu unutma.


  • orpheus  (23.02.16 01:17:47) 
Kadın mı yok oğlum başka? Onun veresi olsa verirdi. Yancı olarak ego besliyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (23.02.16 08:15:16) 
elbette kız çok lakin hissettirenini bu şekilde pek yok diyebilirim. Ancak böyle dolmbaçlı o da.


  • czn  (23.02.16 21:17:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.