[]

kamerası en iyi samsung

yahu neden sony'den başka kimse kamerayı iyi yapmıyor? xperia m5'in kamerası mükemmel mesela. note 4'ün bile kamerası iyi değilmiş yok mu şöyle kamerası iyi olan max 2000tl'ye telefon ?

kamerası en iyi olan samsung hangisi ?

m5'in kapanma sorunu olmasa onu alıcaktım

 
samsung ve apple a sony sensör veriyor, kamera işleme yazılımında hali hazırda bilgisi çok iyi olduğu için foto sonuçları da gayet iyi oluyor, ha elbette en iyi sensörleri kendine ayırıyor olabilir ama bilemem neyse, en olmadı

android.wonderhowto.com

unlocked bootloader filan lazım ama.
  • kyha  (22.02.16 23:28:34 ~ 23:29:13) 
sony piyasada olduğu hiçbir zaman boyunca en iyi kameralı telefon yapmadı, bir sony fanboy'u olarak bunu belirteyim(sony ericsson olduğu zaman hariç). galaxy s6'nın kamerası güzel, g4'ün kamerası çok daha güzel; ikisi de 2000 altı.


  • baba jo  (23.02.16 08:42:14 ~ 08:44:34) 
m.connect.dpreview.com 87/100

m.connect.dpreview.com 87/100

m.connect.dpreview.com 84/100

m.connect.dpreview.com 83/100

Fotoğraf makinesi inceleme sitesidir aslen evet ya sony hakkaten kötü yapıyor zaten ne fotoğraf sensörü üreticisi ne fotoğraf makinesi ne anlar o işten.
  • kyha  (23.02.16 22:05:44) 
3 aşağı 5 yukarı tüm bayrak gemilerinin hem sensörü aynı hem iyi fotoğraf çekiyorlar, Sony düşük ışıkta iyi gayet keskinliği güzel.


  • kyha  (23.02.16 22:07:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.