[]

yüzdeki yara izi ne kadar sürede geçer ---fotolu---

ocak ayının 9 unda kız arkadaşımı sırtıma almıştım, alkollüydük kızın doğumgünü kutlaması bitmişti eve dönmek üzereydik. ben epey sarhoştum dengemi kaybettim, yere düştük ikimiz de. o yukarıda olduğu için haliyle daha fazla zarar gördü.

çenem kırıldı dedi, hastaneye gittik hemen akabinde. film çektiler, kırık çıkık bişey yok dediler, gönderdiler. ilaç krem bişey de vermediler. 1 hafta sonra eczaneye gidip krem aldık. şimdi neredeyse 2 ay olucak ve iz hala geçmedi.

düştüğünde burdaki yara derin değildi, epey sıyrılmıştı, kabuk bağladı, yanlışlıkla kabuğu kopardı 1 hafta sonra. ondan sonra hep kırmızı olarak kaldı bu bölge.

eczaneye gittik krem verip gönderdiler. hastaneye bir daha mı gitsek? geçmez mi bu yara iz kalır mı? ulan benim yüzümden oldu bi de kendimi yiyip bitiriyorum. kızın da morali bozuluyor. napalım ne edelim bi fikir verin

i.hizliresim.com

 
aslında pek geçmeyecek bir şey gibi durmuyor. ilaç öneremem doktor değilim ama orası bi soyulabilse, cilt yenilense geçer gibi. bi doktora görünsün en iyisi.


  • rayde  (22.02.16 22:00:21) 
o nasıl bir çekim ya


  • Alt4y  (22.02.16 22:02:38) 
@rayde ben de hep geçer diye düşünüyorum ama 2 ay oldu, o kafamı karıştırıyor


  • mhmtt  (22.02.16 22:02:52) 
Benim dudağımın üst kısmında çok büyük bir uçuk çıkmıştı, yaraya dönüştü sonra kaşıyınca falan. Kabuğu düşünce aynı sizin fotodaki gibi kırmızı iz kaldı, şu an üstünden 4 ay geçti. Kırmızılık dikkat çekmeyecek şekilde azaldı ancak dikkatli bakınca hala bir miktar var. Demem o ki iyileşiyor ama çok yavaş iyileşiyor.

Bir de bu tür izler için madecassolü ve kantaron yağını çok öneriyorlar.
  • 1a2b3c4d  (22.02.16 22:21:01 ~ 22:22:51) 
Bephanten, vazelin, terramcyin, madecassol, silverdin, hametan, paxtor, thiocilline gibi çok çeşit kremler var. Mutlaka geçer.


  • diffarensiyel  (22.02.16 22:40:36) 
kantaron yağı +1

Eşimin yüzüne erimiş platik sıçramıştı bundan çok daha beterdi düzenli kullandı şu an hiç iz yok.
  • yue  (22.02.16 23:04:48) 
yav bi tanidigim kasksiz motosiklet kazasi gecirdi, öldü sanmislar kaza oldugu yerde, oncesini sonrasini 5er gun hic hatirlamiyo, onun surati toparlandi tertemiz oldu. bu iz her turlu gecer ama zaman lazim. gec iyilesiyor ama iyilesiyor yani.


  • icim urperiyor  (22.02.16 23:22:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.