ocak ayının 9 unda kız arkadaşımı sırtıma almıştım, alkollüydük kızın doğumgünü kutlaması bitmişti eve dönmek üzereydik. ben epey sarhoştum dengemi kaybettim, yere düştük ikimiz de. o yukarıda olduğu için haliyle daha fazla zarar gördü. çenem kırıldı dedi, hastaneye gittik hemen akabinde. film çekti
ocak ayının 9 unda kız arkadaşımı sırtıma almıştım, alkollüydük kızın doğumgünü kutlaması bitmişti eve dönmek üzereydik. ben epey sarhoştum dengemi kaybettim, yere düştük ikimiz de. o yukarıda olduğu için haliyle daha fazla zarar gördü.
çenem kırıldı dedi, hastaneye gittik hemen akabinde. film çektiler, kırık çıkık bişey yok dediler, gönderdiler. ilaç krem bişey de vermediler. 1 hafta sonra eczaneye gidip krem aldık. şimdi neredeyse 2 ay olucak ve iz hala geçmedi.
düştüğünde burdaki yara derin değildi, epey sıyrılmıştı, kabuk bağladı, yanlışlıkla kabuğu kopardı 1 hafta sonra. ondan sonra hep kırmızı olarak kaldı bu bölge.
eczaneye gittik krem verip gönderdiler. hastaneye bir daha mı gitsek? geçmez mi bu yara iz kalır mı? ulan benim yüzümden oldu bi de kendimi yiyip bitiriyorum. kızın da morali bozuluyor. napalım ne edelim bi fikir verin
i.hizliresim.com