[]

ufak bir aşınma için temiz arabaya lokal boya yapılır mı?

arkadaşlar babamda 2007 civic var ve benzin kapağının arkasında çürük mü denir aşınma mı denir bir iz var. avcunuzun içi kadar diyebilirim. ama 10 metre uzaktan dikkatli bakmazsanız göremezsiniz öyle bir şey. çok büyük değil yani. şimdi bu araba henüz fazla km yapmamış bir araba ve boya dahi değmemiş üzerine. yazın da satmayı planlıyor. ben boya değdirme arabaya dedim ama o da değse de değeri düşmez dedi. lokal boya ancak ufak bir yere olacağından çok farketmez dedi. siz ne diyorsunuz?




 
Boya takıntısı diye bi kavram var. Çünkü lokal boya denilip ağır hasarlı araçların satıldığı bir piyasa bu.

Ben olsam aracı satana kadar lokal boya yaptırmazdım, ama alan arkadaşa da isterse lokal boyayı yapabileceğimi söylerdim. Yani bu kararı alıcıya bırakmak daha iyi sanırım.
  • gkn  (22.02.16 21:50:07) 
resmini çek yaptır, arabayı da öyle kıl birine satma zaten uyuz oluyorum böyle işlere. arabanın kazası olmasın serviste yapılsın bakımı ya da arızası önemli olan bu. ömür geçiyor bunu düşünüp keyfin kaçarak mı bineceksin arabana keyfini çıkar.


  • monkey  (22.02.16 23:31:19) 
Arabanın boyası metalikse lokal boya yapılmıyor haberin olsun, lokal boya opak boyalara yapılıyor sadece.


  • jedijedi  (23.02.16 04:47:54) 
Öncesinde fotoğrafını çek.


  • arnold schwarzeneger  (23.02.16 08:16:22) 
eşim tüm kapıyı hayvan gibi çizdi, boyatmıyorum. yapısal bir kusur yoksa, boyatma.

ikinci elde millet (haklı olarak) paranoyak. dursun, elleme.
  • eksi sozluk e bir daha geldim  (23.02.16 12:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.