[]

sildikçe geri gelen fotoğraflar (beyin fırtınası içerir)

android cihaz kullanıyorum, galeride hoşlanmadığım birkaç fotoğraf var ben onları sildikçe ısrarla yeniden galeriye geliyorlar. bu birbirinden alakasız fotoğraf arasındaki bağlantıyı bir türlü çözemedim, neden başka fotoğraflar değilde bunlar? hayır bir oturumda 10 tane siliyorum mesela, sonra bi bakıyorum bu 3-4 şerefsiz gene gelmiş. en az 6-7 kere tekrarlandı böyle.

hepsi de farklı zamanlarda farklı cihazlarla çekilmiş. tek ortak yanı aynı cloud hesabında yedeklenmesi. kullandığım cloud hesapları; dropbox ve google fotoğraflar. bu iki uygulama da telefonda yüklü ama bunların işi mi bilmiyorum. gerçi bunlar sadece otomatik upload ediyor, otomatik download özelliği olmadığından pek bunların parmağı yok gibi ama bilemedim şimdi.

iyice sinir etmeye başladı artık, nefret ettiğim fotoğraflar her defasında galeride baş köşede duruyor.

sizce sebebi ne olabilir?

fark eder mi bilmiyorum ama cihaz sony z2

 
fotografi cloud'dan silmek icin telefonda google photos'u acin. kamera'dan gidip silince cloud'dakini silmiyor, cihazdakini siliyor. umarim bundandir.


  • bir varmis bir yokmus  (22.02.16 19:38:33) 
fotoğraflar o kadar karışık tarihte çekilmiş ki tek tek bulmam çok zor, zaten sorunun kaynağını merak ediyorum ben. onlarca fotoğraf siliyorum ama neden sadece bunlar geri geliyor. hepsi yedekli oysa.

belki cloud hesaplarıyla alakası yoktur dikkatinizi oraya toplamayın :/
  • tolga asp  (22.02.16 19:50:33) 
facebook messenger yada benzeri mesajlaşma yerlerinde falan duruyordur. bana da oluyordu.


  • hasmetizm 2046  (22.02.16 21:49:34) 
oha evet hepsi messenger'dan gelen fotoğraflar. nasıl farkedemedim.

helal hasmetizm.
  • tolga asp  (22.02.16 22:06:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.