[]

Kiralık Kasalar

Hangi bankaların kasalarını tavsiye edersiniz? Kasa kiralamış olanlar yanıtlarsa sevinirim. Ayrıca hangi banka kiralık kasa ile ilgili bir sorun için maksimum tazminat veriyor?

fazla para olsa sealand'den kasa kiralayacaz :) (bkz: #4220664)


 
size en yakın bu hizmeti veren bankanın derim. bir de fiyat sorun ucuz olanı tutun farkları yok. finansbank 150 ytl falandı galiba yıllık öyle kalmış aklımda.
size yakın olan bir banka hatta çalıştığınız banka en mükemmeli olur ona göre kıllık yapma katsayısı düşük olur. kasaya ulaşım kolay olsun diye de eve ya da işyerine yakın seçmekte yarar var. şahsen eve yakın olmasını öneririm kasadan bir gerdanlık alıp 1 gece takmak durumundaysanız iş yerinden çıkıp getirmek baya riskli olabilir.

  • ozdek  (31.07.07 12:36:54) 
tazminatını bilemiyorum ama en ucuzunu tercih edin. bu da ziraat bankası'dır (küçük boy 60 ytl., orta boy 80 ytl. artı bir seferlik kasanın yıllık kirası kadar depozito. bu da kasayı geri verdiğinizde geri alınıyor). yalnız küçük boylarını boş olarak bulmak pek mümkün olmuyor. hatırlı müşteri iseniz boşalınca arayıp haber verebilirler.


  • kibritsuyu  (31.07.07 14:00:07) 
isvicre den herhangi bi banka olabilir.


  • bryan fury  (31.07.07 18:44:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.