[]

Cansel buse kınalı

Merhaba.bu uzucu olay yasandigindan beri sosyal medyada sorgusuz sualsiz bir linç durumu var.olay netlesmis degil.ogretmenin ogrencisiyle iliski yasamis olmasi da kabul edilebilir degil ancak bu da bir ihtimal.sonucta bir insani intihara suruklemis bir olay var ne yazik ki fakat altindaki gercek henuz aydinlanmis degil.bir insanin ogrencisiyle iliski yasadigi icin,resit olmayan biriyle cinsel iliski yasadigi icin vs yargilanmasi baska tecavuzle yargilanmasi cok baska.henuz olay cok yeni iken tecavuz edilmistir seklinde kesin konusmak ne kadar dogru? Siz ne dusunuyorsunuz?




 
öğretmen suçu kabul etmiş
ilişki olsa bile lise öğrencisi ve öğretmeninin ilişkisi etik de değil.

  • la noix  (22.02.16 16:54:19) 
malesef kimseye bir şey anlatamıyoruz. olayın iki tarafı dinlenmeden, hukuk araştırmadan kesin kararlar veriyoruz. öyle öğrenci tipleri var ki rezil olacaklarını anladıkları zaman dünyayı yakmaktan çekinmezler... müdür yardımcısı ilişkilerini öğrenip yapma kızım hayır gelmez, başkaları öğrenirse senin için kötü olur falan demişse kız da bunu müdür yardımcısı herkese söyleyecek aşkımızı haber verecek diye de intihar edebilir. iki tarafı dinlemeden olayı yorumlayamayız.


  • gotic  (22.02.16 16:56:31) 
''insanin ogrencisiyle iliski yasadigi icin,resit olmayan biriyle cinsel iliski yasadigi icin vs yargilanmasi baska tecavuzle yargilanmasi cok baska''

olayın özü bu. burada haklısın.

la noix suçunu kabul etmiş diyor. onu ben de okudum. öğretmen suçunu kabul etmiş ve hapisteymiş zaten şu an. ama neyi kabul etmiş bilmiyoruz.
  • elorelia  (22.02.16 17:09:01) 
Ben sucu kabul ettigine dair haberlere baktigimda iceriginde oyle bir seye rastlayamadim sadece baslik seklindeydi o yuzden.o kismi kacirmis olabilirim.ama zaten linc olayi itiraftan cok once baslamisti.ayrica evet kim bilir neyi kabul etti.iliskiye girdiklerini kabul etmis olabilir sadece.


  • aquarium  (22.02.16 17:11:28 ~ 17:13:51) 
ne olursa olsun öğretmenin öğrencisiyle ilişki yaşaması etik değil ve bu durum için birebir bir tecavüz söz konusu olmasa bile cinsel ve duygusal istismar mevcut, eğer aralarında ilişki varsa; bunun da tecavüzden çok da bir farkı yok gözümde. O kız bunları düşünemeyebilir ama öğretmen düşünmeliydi, niyeti kötü olduğu gerçeğini değiştirmez otopsi raporunda kızda darp izleri varmış diye okudum tecavüzde olabilir ama haberlerde cinsel istismar diye de geçiyor.


  • limoncello  (22.02.16 17:17:46) 
@aquarium ailenin beyanati sucunu kabul ettigi yonunde. Resit biriyle cinsel iliski olsa tek "sucu" tutuklu olarak tutulmazdi diye dusunuyorum


  • la noix  (22.02.16 17:28:53) 
@la noix resit "olmayanla" iliski dedim dikkat ederseniz.bu da bir suctur fakat tecavuz degildir.


  • aquarium  (22.02.16 17:32:04) 
öğretmenin suçunu kabul ettiği haberini kızın ailesi söylemiş... resmi bir açıklama yok... valiliğin yaptığı resmi açıklamada kızla öğretmen 2 aydır telefonla sürekli konuşuyorlarmış...yani ortada ilişki olma ihtimali yüksek...
bu etik değil ama tecavüz edilmeme ihtimalini düşündürüyor...

  • gotic  (22.02.16 17:33:35) 
reşit veya reşit değil tartışmalarına hiç girmeyeceğim.

diyelim ki tecavüz değil. ortada bir intihar var ise ve bu intiharın sebebi bir kişi ise o kişi suçludur arkadaş. sen gidip 18 yaşında kızı kötü emellerin için kullanıp(seversin veya sevmezsin farketmez), sonra "ergen ya ne yapacak ki" kafasıyla iplemezsen sonuçlarına katlanırsın. kız elbet bir şekilde belli etmiştir böyle birşey yapacağını.

eğer tecavüz ise yansın pezevenk. zaten damat koğuşu onu bekler bundan sonra götünün üzerine rahat oturamaz.
  • Kovacic  (22.02.16 17:41:44 ~ 17:43:40) 
olayı incelememiştim hiç. sövüp geçmiştim.


şimdi baktım. kız 18 miş..

amacım trollemek/kafanızı karıştırmak. yazıyı da sadece bu amaçla yazıyorum. başka türlü de düşünelim biraz.

kızın yaşı 18

eğer konu yaşı ise;
önce üniversitede çok oluyor bu.
gayette liseye erken yazılıp üniversitede 18 olan kızlar hoca/argör neyse birileri tarafından kolay lokma yapılıyor.

konu lise ise
porno siteleri, arabesk türküler hep liseli üzerine üstelik. içimizde sanırım böyle bir saplantı var.

konu hoca olması ise;
hoca argör düşürmeye çalışan aşık olan bir ton üniversiteli biliyorum. eminim burda da zamanında hocasına iç çekenler vardır..hatta, hocanın sizle değil o aşifte kızla yattığını da duyup üzüleniniz bile burda vardır.

neyse "konu tecavüz mnakoduuuuum" diyenleri duyuyorum..
peki ya tecavüz değilse? ya kız bekaretini kaybetmesi/okulda duyulması sebebiyle vs çok korktu ise? afedersin ama beraber olduğum kızların bir kısmı hiç ama hiç takıntım olmadığı hatta sadece "takılacağımı" söylediğim halde kendilerini "aslında çok namuslu ama tecavüze uğradığı için bakire olmadığı"nı iddia eden bir bana özel altın tepside bir tarafını sunduğunu belirtenlerdi. tecavüz oranları %80 civarında bana gelenlerin. bir kız arkadaşım da erkek arkadaşıyla yaşadığı vs. duyulunca.. olay ilerlemişti. babası korkutmuş kızı yattınız mı diye.. hayır demiş.. teste götürücem doğruyu söyle diyince, tecavüz filan sıkmış bir şeyler. neyse..

tecavüz ise evet herkes haklı ama, bence mahkeme beklenmeli.

konu yaş farkı ise
halis toprak "18lik" buldu
bir sürü zengin "18lik" ile takılıyor.. hepimiz "oooouu" diyoruz.

maddi gelirlemi alakası var 18 ile beraber olmanın?

tecavüz kesinleşsin. utanmayalım. tek taraflı beyan esastır ama adam da savunsun.

eksisozluk.com
burda bir sürü eleştiri var.. bir kısmı size ait. hepiniz eleştiriyordunuz bunu.. bu tip olaylar çok var diyordunuz.

bilemiyorum.
  • stevie  (22.02.16 17:48:10 ~ 17:53:21) 
Kiz 17 yasinda dahi olsa cinsel iliski acisindan riza varsa kanunlar erkekten yana. Kaldi ki 18 yasinda deniliyor. Resit deme sebebim buydu. Istersen buna da tik atma


  • la noix  (22.02.16 17:49:14) 
@kovacic "ortada bir intihar var ise ve bu intiharın sebebi bir kişi ise o kişi suçludur" malesef bildigim kadariyla boyle bir suc tipi yok.duygusal bakarsak adami direkt öldürelim zaten ama ben teknik olarak sorgulamaya calisiyorum.tecavuz kanitlanamazsa sonucu muhtemelen okuldan ve meslekten atilmak olabilir gibi geliyor bana.


  • aquarium  (22.02.16 17:51:02) 
@aquarium
tabiki böyle bir suç yok ama devamını da oku. kız hiçbir şey söylemeden belli etmeden böyle bir şeye kalkışmaz. bu da ergen nabıcak ki modunda iplemedi kızı kesin.

böyle bir durumda yapması gereken neydi dersen, alacaktı kızı karşısına konuşacaktı. eğer konuştu ve kız hala dinlemiyor aynı şeylere devam ediyorsa, nasıl 18 yaşında kız ile yattım diye kendi kendine gaza gelip arkadaşlarının arasında erkeklik yaptığını sanıyorsa bu sefer asıl erkekliği gösterip gidecekti kızın ailesine anlatacaktı durumu. "ben böyle böyle bir bok yedim hata ettim. kızınız iyi durumda değil, yapılması gereken neyse birlikte yapalım" özetinde bir konuşma yapabilirdi.
  • Kovacic  (22.02.16 18:02:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.