[]

evinde ocak olmayan arkadaşa sürpriz yemek?

yakın bir arkadaşım yeni eve çıktı, 1 haftadır ocağı yok o yüzden her gün ya dışarıdan yemek söylüyor ya da salata falan yapıyor. normalde ocak bugün gelecekti fakat benim hatamdan dolayı siparişi iptal ettik. yenisi de birkaç gün sonra anca gelir.

kız bugün gelecek diye kendini hazırlamıştı, sonunda kendi yemeğimi pişiricem diye sevinirken sipariş iptal olunca yıkıldı resmen. yeni ev stresi falan derken dokunsan ağlayacak durumda.

şimdi ben bunu sevindirmek, birazda neşesini yerine getirmek için bu işten çıkmadan eve gidip yiyecek bir şeyler hazırlamak istedim. şöyle ocak, fırın ve mikrodalgaya ihtiyaç duymadan neler hazırlayabilirim işten gelince karnını doyurabileceği?

 
ancak salata ya da sandviç yapabilirsin. ya da meze alıp rakı sofrası kurabilirsin. meyve salatası filan da olur.
başka da pişirmeden bişey yapamazsın sanırım.

  • interview with the vampire  (22.02.16 13:19:20) 
tost makinesi var mı?


  • benaslinda  (22.02.16 13:21:22) 
Tost makinesi de mi yok :'(

Valla dışarı çıkar bence evde soğuk yemek bir şeye benzemez :(
  • lcha  (22.02.16 13:21:37) 
Su ısıtıcısı varsa kısır yapabilirsiniz.
Mısırlı, turşulu falan, şahane ton balıklı sandviçler yapabilirsiniz.

  • marjory  (22.02.16 13:25:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.