[]

Ankara'da konya yolu dikmen kavşağı yakını kız öğrenci yurdu

İncekteki Adalet Akademisine 45 gün boyunca gideceğim. 45 gün boyunca konaklayacağım yurt arıyorum. Bölgedeki en yakın yerleşim yeri Konya yolu dikmen kavşağı civarı. Bu civarda temiz, konforlu kız öğrenci yurdu konusunda yardımcı olur musunuz?




 
Dediğiniz yer Ahlatlıbel'de.

En yakın, Konya Yolu/Mevlana Bulvarı yakınında var. Dikmen/Keklikpınarı taraflarında bulamacım.

www.ozgulkizyurdu.com
  • otonom  (22.02.16 14:43:31 ~ 14:45:33) 
gönderdiğin yurt Emek 8. caddede çok uzak. konya yolu dikmen kavşağında doğa koleji gibi yerler var o bölgedeki bir kız öğrenci yurdu çok uygun olur.


  • invaderbrain  (22.02.16 14:54:21) 
Bilmiyorum belki vardır ama google haritalarında görünmüyor.

Yürüyerek mi gitmeyi düşünüyorsunuz?

Toplu taşıma aracı kullanacaksanız en uygunu Mevlana Bulvarı üzerinde bir yurt bulmak.
  • otonom  (22.02.16 14:59:24) 
nasıl gidip gelmeyi planlıyosdun? ona göre tavsiyede bulunalım.


  • sarlatan  (22.02.16 15:02:47) 
sabah saatleri incek dolmuşu dolu olduğu için sıkıntılı oluyor bilgisini aldım. eğer dediğim bölgeden bir yurt bulursam (konya yolu dikmen kavşağı civarı) oda arkadaşımla taksi ile gidip gelmeyi düşünüyoruz.


  • invaderbrain  (22.02.16 15:17:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.