[]

ipana pro expert

Bu lanet diş macununu kullanıyorum, son 2 hafta alt dudak içi aft ve yara doldu. Ağzım kuruyordu ve çamur gibi oldu ağız içim. Ulan neden diye bir araştırdım, kullandığım diş macununu yerden yere vurmuşlar, aft ve yara yapıyor diye. Ne alayım gençler? Şöyle yan etkisi olmayan, hafif bir diş macunu lazım.




 
Sensodyne tavsiye ederim,ben memnunum.


  • archery  (22.02.16 11:12:26) 
Hangisi hocam?


  • sansar  (22.02.16 11:14:17) 
Hassas dişler için olanından memnunum.


  • archery  (22.02.16 11:26:35) 
Bakayım bi ona sağolun


  • sansar  (22.02.16 11:56:08) 
paradontax önermişti muayeneye gittiğim diş hekimi. tadı kötü ama dogala en yakın ve diş etlerine en iyi o geliyor diye kullanıyorum. Alıştım zaten. Sensodyne de kullanmistim. kivamindan herhalde temizlemiyor gibi hissediyorum. Paradontaxi da deneyebilirsiniz.


  • fallopian  (22.02.16 12:11:06) 
Aft cikiyorsa asindirici icerigi (silika) en az olanlara bakmalisiniz, bunlar hassas disler icin olan dis macunlaridir.

Colgate sensitive prorelief, sensodyne pronamel ve paradontax en az abraziv olanlar

Ipana tum macunlar arasindaki en yuksek abraziv iceren.
  • neferkitty  (22.02.16 12:16:26 ~ 12:18:41) 
sls'nin bazı bireylerde aft tetiklediğini okumuştum. nefferkitty'nin önerileri işe yaramazsa bir de sls içermeyen deneyin


  • lushdiamond  (22.02.16 12:43:47) 
Paradontax in hangi macunu peki


  • sansar  (22.02.16 18:10:48) 
ben florlusunu kullanıyorum. ama paradontax'ın hiç bir çeşidi sls içermez


  • lushdiamond  (22.02.16 22:13:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.