[]

samsung galaxy note 2 şarj bitmesi

batarya şiştiği için 2 kez batarya değiştirdim son değişimden beri 1 ay geçti ama şarj durumunda tuhaflıklar oluyor bataryadan mıdır yoksa telefon artık bitik midir. bataryadansa nasıl bir batarya almalıyım




 
kullanımında bi gariplik vardır. ya da telefonda pili olumsuz etkileyen uygulamalar vardır. 2012 den beri aynı pili kullanıyorum. telefonu ilk aldığımda içinden çıkan pil yani. 3g tüm gün açık 1 günü çıkarıyor. ayrıca ara ara oyun da oynuyorum. facebook a tarayıcıdan giriyorum. uygulaması batarya düşmanı.


  • ergenpezeveng  (21.02.16 19:09:41) 
Ayarlardan pil kullanımınızı görebilirsiniz, ne kadar harcamış ve kaç saat çalışmış gibi.


  • atom karincanin torunu  (21.02.16 19:58:34) 
1 orijnal pil ve 2 yedek orijinal pil kullandım 3 sene boyunca. yedek pillerden biri bozulunca "orijinalle birebir paralel ithalat" pil aldım, 1 ayda şişti. diğer iki pil sapasağlam çalışıyor.

demem o ki "orijinal gibi", "parlel ithalat" vs piller kullanma, samsung servisinden orijinal pil al, şişme falan yapmaz.

pil kullanımının pilin şişmesine etkisi yok.
  • harzem  (21.02.16 20:12:19 ~ 20:12:57) 
@harzem orjinal batarya 2 sene sonra şişme yaptı şuankinde şişme yok ama şarj yiyor durduk yere


  • her gece aç  (21.02.16 20:38:38) 
şarj etme düzenin nasıl? yüzde kaçta şarja takıyosun, ne kadar şarjda kalıyo vs vs?


  • harzem  (21.02.16 20:44:53) 
@harzem değişiyor ama genelde uyarı vermeden takmıyorum bazen yüzde 60da bazen de yüzde 30larda taktığım oluyor ama nadir.


  • her gece aç  (21.02.16 20:48:37) 
en doğu kullanım %40'ta şarja takıp %80'de şarjdan çekmektir, ancak kim uğraşır onunla. Sen yine de %50'nin altına inince fırsat bulunca şarja tak. yeni nesil pilleri çok boşaltmamak gerekiyor.

Onun dışında pili en çok kullanan uygulamaları görmek için telefonun ROOT'luysa wakelock detector kurabilirsin.
  • harzem  (21.02.16 20:54:40 ~ 20:54:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.