[]

derin bir insan olma ya da böyle hissetme ?

kolay çözülen bir insan olmak iyi bir şey değildir heralde çoğunuza göre. ama hayatta net olmakta lazım diye düşünüyorum bu. Nasıl olucaz şöyle aklı başında biri :)




 
insanlara faydalı olmak ve her kim olursa olsun kalp kırmamakla işe başlanıp psikoloji ve maneviyat üzerine kitaplar okunup gercek hayatta tatbik etmekle işe başlanabilir.


  • 1adam  (21.02.16 15:58:06) 
aklı başında birini aç biraz. net insan olacaksın desek konuşup kendi kendini yakıyor derler, net olmayacaksın karışık olacaksın desek bunun sözüne güven olmaz ne dediğini ne istediğini bilmiyor derler. hep bir şey derler. ben çoğu zaman orta yolcuyumdur.


  • freetakilir  (21.02.16 16:00:55) 
bu tarz derin düşüncelerin, sözler olaylar altında derin manalar aramaların falan hep iq düşüklüğünden olduğuyla alakalı bir makale okumuştum. Beyin egzersizleri deneyebilirsin belki.


  • zimbirik  (21.02.16 16:07:23) 
Derin biraz olmadı ucu açık oldu da kolay çözülmeyen merak edilen insan diyelim.


  • ramazanali  (21.02.16 16:14:52) 
benim yazdigimi kabul etmediysen tersini yap. o zaman derin olursun.

ben iyilik, güzellikten bahsediyorum ama tik vermek zor geliyor sanirim.
doğrulardan mı korkuyoruz nedir?
  • 1adam  (21.02.16 16:27:08) 
ne kadar derinleşirsen o kadar boğulursun......

(sığ derinliğe örnek bir cümle)
  • anonymice  (21.02.16 16:32:20) 
1adam +1 bu arada :)


  • freetakilir  (21.02.16 17:32:28) 
oynayarak sadece gerizekalilari kandirabilirsiniz. e, bunu isteyen biri zaten pek akilli degildir. kendinizi kandirin, kafi.


  • e haliyle  (21.02.16 17:55:58) 
arkadaşlar soruyu pek açık soramadım belki de bu kadar sen gerizekalısına getirmeye ya da ne bileyim bu kadar yıkıcı konuşmaya gerek var mı ? Bazıları burada egolarını tatmin ediyor gibi geliyor bazen. Soru açık değil de geç ya da yardımcı olmak isterdim ama soruyu anlamadım de yani.
@1adam telefondan girdiğim için gözümden kaçmış

  • ramazanali  (21.02.16 18:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.